• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.09.2019

12:59

(FOTO) INTERNET UČIONICA "SUPERŠKOLA" za đake od 5. do 8. razreda od ove školske godine besplatna!

Društvo

(FOTO) INTERNET UČIONICA "SUPERŠKOLA" za đake od 5. do 8. razreda od ove školske godine besplatna!

Podeli vest

Nagrađivana internet učionica za đake od 5. do 8. razreda osnovne škole, SuperŠkola, od sada će biti potpuno besplatna za korišćenje

Kao pomoćno sredstvo za učenje, SuperŠkola je u proteklih šest godina pomogla hiljadama đaka u Srbiji da lakše savladaju gradivo.

Foto: SuperŠkola

Pored zadovoljnih korisnika, dokaz uspešnosti su i dve nagrade: nagrada za doprinos online edukaciji 2014. godine u organizaciji kompanije IT Awards i nagrada magazina PC Press „50 najboljih stvari na internetu“.

SuperŠkola obuhvata više od 700 video lekcija iz 4 predmeta: srpskog, matematike, fizike i hemije, 1500 postupno rešenih zadataka, 1300 pitanja u okviru testova podeljenih po razredima, kao i testove za pripremu male mature.

Foto: SuperŠkola

Od septembra 2019. godine sve video lekcije moći će da se gledaju na SuperŠkola Youtube kanalu (https://www.youtube.com/user/mojasuperskola), kao i na redizajniranom sajtu SuperŠkole na kome će ostati većina postojećih funkcionalnosti, kao što su interaktivni periodni sistem elemenata, sažeta znanja iz matematike, video klipovi koji uče o tome kako se koristi računar i testovi za ispitivanje znanja. 

Foto: SuperŠkola

SuperŠkola je podrška u učenju ne samo deci, već i roditeljima koji im pomažu, a pokazala se posebno korisna u slučajevima kada deca iz nekog razloga propuštaju redovnu nastavu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija