• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.09.2019

13:04

(VIDEO) POSLE VUČIĆEVE POSETE PREKINULI ŠTRAJK GLAĐU! Stanarima hotela Bristol predsednik Srbije i ministar finansija obećali rešenje u najkraćem roku!

Društvo

(VIDEO) POSLE VUČIĆEVE POSETE PREKINULI ŠTRAJK GLAĐU! Stanarima hotela Bristol predsednik Srbije i ministar finansija obećali rešenje u najkraćem roku!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je jutros sa stanarima hotela Bristol, kojima je preneo da će u najkraćem mogućem periodu biti pronađeno rešenje za situaciju u kojoj se nalaze

Stanari hotela Bristol prekinuli su štrajk glađu nakon razgovora s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

 

 

Predsednik Vučić je, na svečanosti povodom promocije najmlađih oficira Vojske Srbije u prolazu, kratko rekao novinarima tim povodom, da će "sve biti u redu", a ministar finansija Siniša Mali, koji je učestvovao na sastanku, rekao je da su predsednik i on imali "veoma dug razgovor sa stanarima hotela Bristol:

- Ono što je vazno je to da smo čuli njihov glas, razumeli njihov problem i u najkraćem vremenskom periodu pronaći ćemo rešenje za situaciju u kojoj se nalaze- rekao je Mali za Tanjug.

Ministar je rekao da će u međuvremenu razgovori biti nastavljeni.

MAJA PAVLOVIĆ PREKINULA ŠTRAJK GLAĐU: Vučić mi je dao čvrste garancije!

Stanari Bristola su rekli da su prekinuli štrajk glađu, da im je uključena struja i navode da očekuju da će nakon razgovora sa predsednikom problem njihovog stambenog pitanja biti rešen.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija