• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: D.K.

Autor: Informer

14.09.2019

21:56

"SA "MILJACKOM" POČE' KARIJERU, DUŠMANI MU ZAVIDE PA ZATO SE*U"! Bora Čorba posvetio pesmu Ivici Dačiću!

Društvo

"SA "MILJACKOM" POČE' KARIJERU, DUŠMANI MU ZAVIDE PA ZATO SE*U"! Bora Čorba posvetio pesmu Ivici Dačiću!

Podeli vest

Muzičar, pesnik i frontmen legendarne "Riblje čorbe" Bora Đorđević posvetio je novu pesmu šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću

Čorba je to, kako je objasnio, učinio u znak zahvalnosti što je za njegovog mandata 14 zemalja povuklo priznanje lažne države Kosovo.


Đorđević ističe da je ovo veliki uspeh za Srbiju i na ovaj način je želeo da se oduži Dačiću. "Riblja čorba" je pesmu posvećenu našem ministru premijerno izvela prošle nedelje u Jagodini, pred više od 6.000 ljudi na zatvaranju letnje sezone u Akva parku.

- Taman kad pomisliš da će pasti, a on se opet dočepa vlasti.
Zna se ko peva zlo ne misli, ali ipak su ga dušmani stisli.
Nema tog Šiptara s Kosova koji mu nešto ne opsova.
Ali ga ipak najviše voli lažni ministar Bedžet Pacoli.
S 'Miljackom' poče karijeru, dušmani zavide pa zato seru.
S pevanjem nije hteo da stane pev'o je 'Lutku s naslovne strane'.
Ministar inostranih poslova pevanjem ruši priznanje Kosova.
Nosite stomačić ko Ivica Dačić, nosite stomačić ko Ivica Dačić.

Ni Dačić ni Đorđević juče se nisu oglašavali ovim povodom, ali je Bora Čorba ranije povodom kosovskog problema istakao da mu je između sporazuma i zamrznutog konflikta bliža druga varijanta.

DAČIĆ NA CEREMONIJI DRŽAVNE SAHRANE ROBERTA MUGABEA! Brojni svetski zvaničnici se oprostili od bivšeg predsednika Zimbabvea!


- Rešenje ne vidim u učešću međunarodne zajednice. Uveren sam da mnogi među njenim predstavnicima ni ne znaju gde je Kosovo. Toliko je pregovarano, toliko je bilo posrednika u pregovorima i toliko su pregovori potcenjivački i ucenjivački za Srbiju, da o tim pregovorima ne bih preterano ni razmišljao - poručio je Đorđević, dodajući primer Kine i Tajvana: 

- Niti smo mi Kina, niti je Kosovo Tajvan, ali to je slična situacija u kojoj Kina ne priznaje Tajvan ni u ludilu. Svestan sam da je jedna situacija de fakto, a druga de jure. Takozvana država Kosovo de fakto postoji, dok de jure, pravno, Kosovo ne postoji. Tako je u preambuli našeg Ustava za koju smo se toliko borili - zaključio je Đorđević.

 

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maja

pre 4 godine

E moj Boro, na šta si spao, da pod stare dane dodvoravaš Vučiču... Trebali smo ti konopac za nogu zavezati, da te lakše izvučemo. Pi

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija