• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.09.2019

21:53

SINDIKAT ODBRANE SRBIJE: Veće plate zaposlenima odlična vest, HVALA VLADI SRBIJE I PREDSEDNIKU!

Društvo

SINDIKAT ODBRANE SRBIJE: Veće plate zaposlenima odlična vest, HVALA VLADI SRBIJE I PREDSEDNIKU!

Podeli vest

Sindikat odbrane Srbije saopštio je večeras da sve zaposlene u sistemu odbrane od 1. novembra 2019. godine očekuje znatno povećanje plata

Kako je navodi u saopštenju Sindikata, Vlada Srbije je uz konsultacije s predsednikom Republike Aleksandrom Vučićem, nakon više inicijativa koje je Sindikat odbrane Srbije podneo, donela odluku da znatno poveća plate zaposlenima u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije.

- Od uvođenja profesionalne vojske i smanjenja broja zaposlenih, dolazilo je samo do povećanja obima posla, a nikako i do povećanja primanja. Iako smo uvek prvi na kritici ovaj put želimo pohvaliti napore Ministarstva odbrane da pored rešavanja stambenog pitanja, uvođenja plaćanja prekovremenog rada, sada u značajnoj meri poveća i plate zaposlenih - kaže se u saopštenju.

SINDIKATI POHVALILI POVEĆANJE PLATA U ZDRAVSTVU! Savić: Ovo je pozitivan pomak unapred!



Sindikat je takođe zahvalio Vladi Srbije, a posebno predsedniku Republike Srbije i Vrhovnom komandantu na trudu i zalaganju da iz godine u godinu podižu standard pripadnika Vojske Srbije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija