• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

20.09.2019

15:33

EVAKUISANA MEDICINSKA ŠKOLA "BEOGRAD"! Dečija igrarija sa biber-sprejom napravila OPŠTU POMETNJU!

Društvo

EVAKUISANA MEDICINSKA ŠKOLA "BEOGRAD"! Dečija igrarija sa biber-sprejom napravila OPŠTU POMETNJU!

Podeli vest

Učenici Medicinske škole "Beograd" bili su danas evakuisani nakon što su jutros, kada su došli na časove, osetili neprijatan miris koji se širio iz toaleta za đake

- Jutros oko 9 sati se osetio taj neprijatan miris. Prestalo je, ali je nakon nekoliko sati ponovo počelo da se oseća. Direktor nam je tad rekao da izađemo iz zgrade, pa smo se vratili. Iz WC-a za učenike izlazi neki miris. Izgleda da se neko glupira sa suzavcem - kaže jedna od učenica za naš portal i dodaje da  je među nekim učenicima vladala panika jer nisu znali da li se radi o opasnom gasu.

SPALJIVALA LJUBAVNA PISMA, pa napravila POŽAR!

Prema rečima direktora ove obrazovne ustanove, đaci su na kratko morali da napuste učionice jer se nije znalo o kakvom se gasu radi.

- Meni su ta deca sve i brinem za njihovu bezbednost. Znali smo da nije metan, niti amonijak jer se oni tako ne osećaju. Neću i ne mogu nikoga zasad da optužim, ali izgleda da su se deca igrala biber-sprejom. To sad može svuda da se kupi - kaže za Telegraf.rs direktor.

On dodaje da nije reč ni o čemu ozbiljnom, ali da su učenici izašli iz zgrade radi predostrožnosti.

- Sada idem od učionice do učionice da ih upozorim na sve sankcije i kazne koje im slede za takve postupke - kaže direktor.

DRAMA U BEOGRADU! Hitna evakuacija robne kuće Ikea!

Ceo slučaj je, navodi, prijavio policiji koja je ubrzo došla na lice mesta.

Kako nezvanično saznaje Telegraf, do ove situacije je došlo jer je nepoznata osoba unela biber-sprej u prostorije škole.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija