• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.09.2019

17:46

ZBOG TROVANJA DEVOJČICE ASEPSOLOM ODGOVARAĆE VASPITAČICE! Pokrenut disciplinski postupak protiv tri vaspitačice u Rači!

Društvo

ZBOG TROVANJA DEVOJČICE ASEPSOLOM ODGOVARAĆE VASPITAČICE! Pokrenut disciplinski postupak protiv tri vaspitačice u Rači!

Podeli vest

Direktorka predškolske ustanove "Naša radost" u Rači, Ljubina Jeftić, pokrenula je disciplinski postupak protiv tri vaspitačice u tom obdaništu

Kako je direktorka potvrdila za RTS, razlog za to je da bi se utvrdilo, čijim je propustom, sredstvo za dezinfekciju asepsol dospelo u flašicu sa vodom, koji je pre tri dana popila dvoipogodišnja devojčica iz jaslica.

U Osnovnom javnom tužilastvu, rečeno je da je u toku prikupljanje dokaza i utvrđivanje odgovornosti u tom slučaju.



U Ministarstvu prosvete kažu da je prosvetna inspekcija bila u obdaništu i da se očekuje njihov izveštaj.

VRIŠTALA JE I POVRAĆALA NEKU SLUZ, VASPITAČICA BILA PRISEBNA! Majka devojčice koja je popila asepsol umesto vode otkrila detalje incidenta!


Pored prosvetne inspekcije, razgovor sa zaposlenima, obavila je i policija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Matić

pre 4 godine

Ovo šta se desilo u predškolskoj ustanovi"Mladost" može da se dogodi u svakom domaćinstvu i to zato što koristimo flaše, posude i slično gde se drže životne namirnice sa čuvanje razređivača, farbe rezne vrste hemije i onda imamo to što smo imali. Moj je u svojo šestoj godini (1959) popio rastvorenu sodu koju su neretko koristile naše majke za pranje veša. Četiri godine je proveu u bolnici Dragiša Mišović u Beograd. Hranu je primao na dren direktno u želudac. Kasnije j živeo normalni život, ali eto desilose.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija