• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

03.10.2019

17:31

SKANDAL NA HRVATSKOJ GRANICI! Srpske đake MALTRETIRALI 5 SATI! Ustaše izmislile NAJBIZARNIJI razlog da ih ne puste u zemlju! PUT SLOVENIJE MORALI PREKO MAĐARSKE!

Društvo

SKANDAL NA HRVATSKOJ GRANICI! Srpske đake MALTRETIRALI 5 SATI! Ustaše izmislile NAJBIZARNIJI razlog da ih ne puste u zemlju! PUT SLOVENIJE MORALI PREKO MAĐARSKE!

Podeli vest

Đaci Devete beogradske gimnazije pet sati, od sedam do 12 časova, bili su na granici kod Šida sa Hrvatskom, gde ih hrvatski graničari nisu pustili da uđu u njihovu zemlju na putu do Slovenije, navodno zbog papirologije. Kako su roditelji javili, a njima njihova deca s kojima su na vezi, na hrvatskoj granici su im rekli da su imali sve potrebne papire, ali da tobože pečat nije bio na pravom mestu

- Oni su na granici bili zadržani pet sati, da bi im rekli da autobus nema svu regularnu dokumentaciju - rekao je jedan od roditelja đaka.

Đaci 9. gimnazije krenuli su na trodnevnu ekskurziju u Sloveniju sa tri autobusa, dva autobusa su prošla dalje, dok je jedan zadržan.

- Jedan autobus sa đacima se vratio u Srbiju i krenuli su preko Mađarske kako bi došli do Slovenije. Oni su se istim autobusom uputili ka Mađarskoj - rekao je otac srednjoškolca.

 

 

Autobus sa srednjoškolcima ide ka graničnom prelazu Kelebija, a u Sloveniju bi trebalo da stignu do ponoći, čime je njihov put do odredišta produžen više od 10 sati. 

Budući da su direktor škole i zamenik na ekskurziji kao vođe puta, sekretar gimnazije nam je rekao da su svi papiri bili u redu i da ne zna šta se desilo na hrvatskoj granici. 

- Ne znamo šta se desilo na hrvatskoj granici. Policija je jutros bila ispred škole, pregledali su sve papire i bez ikakvih problema su pustili đake da krenu - rekla je sekretar škole.

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Ma,bre,da mi slovenci ponude tri meseca u naj hotelu za ,,dž'' ne bih pristao!Četiri puta manji od Srbije a imaju duplo veći dug u milijardama!Pa,kao bolje im je nego u Srbiji?

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Ako su ih maltretirali! Kada će Srbi postati pametni i prestati da idu u Hrvatsku, i preko Hrvatske, i da idu u Sloveniju i svaku državu koja Srbiji nije prijatelj?

Mrki medo

pre 4 godine

Nigdje u svijetu nemožeš priječi državnu granicu bez valjanih dokumenata.Samo vi Srbi imate neka svoja pravila koja u drugim državama ne prolaze.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija