• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

07.10.2019

15:40

NENAD STEFANOVIĆ POSLE SAVETAVANJA TUŽILACA U NEUMU: Prvi korak u jačanju regionalne saradnje

Društvo

NENAD STEFANOVIĆ POSLE SAVETAVANJA TUŽILACA U NEUMU: Prvi korak u jačanju regionalne saradnje

Podeli vest

Predsednik UST i zamenik VJT u Beogradu Nenad Stefanović sastao se sa Šeilom Heljić tužiocem Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo i Predsednicom Udrženja tužilaca FBiH

Domaćini 12. savetovanja tužilaca u BiH izrazili su zadovoljstvo i spremnost na potpisivanje memoranduma o saradnji dva udruženja u Beogradu. Sastanku su prisustvovali i Biserka Šmer Bajt Županijska Državna odvjetnica u Varaždinu i Tihomir Jurko glavni federalni tužilac BiH.

Foto: UST

Memorandum o saradnji predstavljaće pečat dobre regionalne saradnje strukovnih udruženja.

- Izrazio bih zadovoljstvo odlicnom organizacijom i srdačnim prijemom od strane organizatora. Imali smo i bilateralne razgovore sa kolegama iz celog regiona, uz iskaznu spremost na razvijanje saradnje u interesu struke i jacanja profesionalnog integriteta, kao i razmene iskustava u vezi metodologije suzbijanja svih oblika kriminaliteta. Ovo je prvi korak ka unapređenju odnosa i razvijanju saradnje svih tužilaca iz regiona -izjavio je Nenad Stefanović.

Foto: UST

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija