• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

13.10.2019

17:47

UŽAS NA NOVOM BEOGRADU! Pretučeni dečaci u dvorištu škole, MLADIĆ NAPAO JEDNOG, PA DRUGOG, a onda je krenuo ka trećem!

Društvo

UŽAS NA NOVOM BEOGRADU! Pretučeni dečaci u dvorištu škole, MLADIĆ NAPAO JEDNOG, PA DRUGOG, a onda je krenuo ka trećem!

Podeli vest

Tinejdžer star oko 16 godina fizički je nasrnuo danas oko 13.30 sati na tri dečaka šestog razreda u dvorištu Osnovne škole Nadežda Petrović u Novom Beogradu

Kako za naš portal govore očevici, mladić je iz nepoznatog razloga počeo da udara i tuče jednog, pa drugog dečaka a onda je pretio i trećem.

- Kažu da su ga deca provocirala. I jednom i drugom dečaku je lice bilo crveno i natečeno od udaraca. Onda je taj mladić pogledao u trećeg i rekao mu: "Dođi ovamo", kako bi valjda i njega tukao - navode očevici.

Kako pričaju, deca koja su napadnuta, nakon tuče su pobegla, krenuvši ka autobuskoj liniji broj 16. Šestaci su se danas u ovom dvorištu okupili kako bi se igrali.

Inače, ispred samog ulaza u školu ne postoji ograda. Dvorište, koje se nalazi sa druge strane, delimično je ograđeno. Kako je nedelja, nismo uspeli da nađemo nekog od zaposlenih u školi.

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Samo vlast i država su isključivi krivci za nekontrolisan odgoj omladine.Mogu da rade i ponašaju se kako hoće,nažalost.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija