• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

14.10.2019

11:51

TUGA U GRAČANICI! Iznenada preminuo čuveni lekar Nebojša Milovanović

Društvo

TUGA U GRAČANICI! Iznenada preminuo čuveni lekar Nebojša Milovanović

Podeli vest

Direktor Doma zdravlja u Donjoj Gušterici na KIM dr Nebojša Milovanović, iznenada je preminuo u 56. godini

Doktor Nebojša Milovanović bio je dugogodišnji lekar u Domu zdravlja u Donjoj Gušterici i direktor Regionalne bolnice pri Opštini Gračanica.

Bio je veliki humanista i cenjen lekar, kojeg su poštovali svi pacijenti, kolege, sugrađani...

Direktor KBC prof. dr Bratislav Lazić kazao je da je smrt njegovog kolege nenadoknadiv gubitak i da će se praznina osećati u danima koji dolaze.

- Bio je odan i iskren saradnik i prijatelj, posvećen otac i suprug, veliki profesionalac i humanista - kazao je Lazić.

Gradonačelnik Gračanice Srđan Popović kazao je na komemoraciji da je doktor Milovanović bio lekar koji nije imao radno vreme.

- Uvek je bio dostupan pacijentima. Plenio je veličinom svog duha i nesebično se davao u svakom segmentu svog rada. Nemerljiv je njegov doprinos razvoju zdravstvenog sistema u Gračanici. Izgubili smo vrsnog profesionalca i velikog humanistu. Zauvek ćemo osećati prazninu - rekao je gradonačelnik Gračanice Srđan Popović.

Milovanović je za sobom ostavio suprugu i troje dece. Biće sahranjen danas u Nišu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija