• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf.rs

16.10.2019

15:32

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) MALA, STANI, ŠTA SI SE U****A?! Brutalno pretukle devojčicu u Pančevu! DAVILE JE DUKSERICOM I UDARALE KOLENIMA U GRUDI!

Društvo

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) MALA, STANI, ŠTA SI SE U****A?! Brutalno pretukle devojčicu u Pančevu! DAVILE JE DUKSERICOM I UDARALE KOLENIMA U GRUDI!

Podeli vest

Dve devojčice napale su u subotu uveče u Pančevu svoju vršnjakinju (14), dok su se vraćale kući, a prema tvrdnjama žrtve i njene majke, one su je davile kapuljačom i udarale kolenima u grudi i stomak.

Snimak ovog nasilja osvanuo je na društvenim mrežama, a majka napadnute devojčice navela je da njenu ćerku jedna devojčica maltretira već neko vreme.

Foto: printscreen Twitter

- Žalila mi se kako joj dobacuje u prolazu, da bi je jednog dana počupala iz čista mira. Posle nekog vremena, dok su izlazili iz škole, ta devojčica ju je gađala kamenom. Srećom, nije je povredila. Moja ćerka je bojažljivo i povučeno dete, nikada ni sa kim nije imala konfikt. Tu devojčicu nije ni poznavala. Znala je samo da je njeno godište, da je ponavljala razred i doselila se iz Nemačke. Kada ju je gađala kamenom, pitala ju je zašto to radi - ispričala je za Telegraf majka devojčice koja je pretrpela nasilje.

JEZIVI SNIMAK VRŠNJAČKOG NASILJA ŠOKIRAO JE SRBIJU, A SADA JE TAJ SLUČAJ DOBIO EPILOG: Devojčica iz Barajeva IZBAČENA IZ ŠKOLE! (VIDEO)

Ona je  navela da se sve dogodilo dok se njena ćerka vraćala kući.

 

 

- Kako se približavala, videla je grupu dečaka i devojčica kako stoje na ćošku. Među njima je bila i devojčica koja ju je maltretirala u školi. Ta i još jedna devojčica su je uočile i počele da joj dobacuju: "Alo, mala, stani, alo šta si se u*rala, dođi 'vamo da popričamo, šta glumiš tu?" - prenosi Maja šta je saznala od ćerke.

DEČAKU KOJI IMA SRČANIH PROBLEMA RAZBILI GLAVU NA ČASU! Novi stravičan slučaj vršnjačkog nasilja u osnovnoj školi! (FOTO)

Ona ih je, tvrdi njena majka, ignorisala i nastavila svojim putem.

Foto: printscreen Twitter

- I tada su se zatrčale. Moja ćerka ih nije očekivala. Prišle su joj s leđa. Jedna ju je povukla za kapuljaču i počela da je davi duksericom. Druga ju je okrenula, uhvatila za ruke i podigla ih do njene punđe, pa joj stiskala i ruke i glavu istovremeno. Druga devojčica ju je kolenom udarala u stomak i grudi - priča majka.

DIREKTOR ŠKOLE DVA DANA KRIO DA JE UČENICA TUČENA! Ministarstvo odlučilo: BIĆE SMENJEN!

Žrtva je pokušavala da se odbrani, ali kako je majci rekla, bila je u šoku.

- "Nisam, mama, znala šta me je snašlo. Mislila sam da sanjam, da je ovo neki film i da se meni ne dešava" - prepričava Maja reči svoje ćerke.

Iz MUP-a su za Telegraf.rs potvrdili da im je slučaj vršnjačkog nasilja prijavljen u subotu uveče. Prema njihovim rečima, MUP je obavestio Više javno tužilaštvo u Pančevu, koje će nastaviti da se bavi slučajem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
db

pre 4 godine

U zlatna ,"tiranska" vremena grupe dece na ćoškovima je uvek "testirao" ulični pozornik , tada pripadnik Narodne Milicije . Ako padnu "test" , sledi šamaranje i slanje kućama . Danas u demokratskom "nevremenu" ovakve scene su moguće i jadna nam je sudbina koju možemo doćekati. Dakle , ulični policajac je rešenje , a za podivljale devojčice , koje zapravo hrabre "mamini" dečaci -nužno je prevaspitavanje u domovima za vaspitno zapuštenu decu . Baš me zanima kako će nesrteno tužilaštvo i sud ovo da reše .

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija