• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

22.10.2019

10:59

ŠESTI ROĐENDAN ER SRBIJE UZ PROMOTIVNE CENE KARATA

Društvo

ŠESTI ROĐENDAN ER SRBIJE UZ PROMOTIVNE CENE KARATA

Podeli vest

Povodom šestog rođendana, Er Srbija je za svoje putnike pripremila specijalnu rođendansku ponudu avio-karata po značajno sniženim cenama za veliki broj destinacija u svojoj mreži

Avio-karte po promotivnim cenama u prodaji su do 29. oktobra i odnose se na putovanja u periodu od 19. novembra 2019. do 30. aprila 2020. godine.   

Nacionalna avio-kompanija ove godine obeležila je i 92 godine tradicije kao naslednica slavnih prethodnika Aeroputa i JAT-a, pa je cena promotivnih avio-karata počev od simboličnih 92 evra. Po toj ceni dostupni su Frankfurt, Brisel, Cirih, Beč, Bukurešt, Ljubljana, Rijeka, Sarajevo, Skoplje, Tirana i Zagreb. Povratne avio-karte do Sofije i Rima mogu se pronaći po ceni počev od 112 evra, za Diseldorf, Amsterdam, Larnaku, Solun i Štutgart počev od 122 evra, dok su Milano, Venecija i Kijev bliži nego ikada uz početnu cenu od 132 evra. Broj sedišta je ograničen.

- Ponosni smo što proslavljamo šestu godinu uspešnog poslovanja pod imenom Er Srbija dok ujedno obeležavamo skoro čitav vek tradicije naše kompanije kao naslednice slavnih začetnika jugoslovenskog vazduhoplovstva. Malo je avio-prevoznika na svetu koji se mogu pohvaliti navedenim brojkama. Kao i uvek do sada, svaki značajan jubilej slavimo pripremajući poklone za one koji su najzaslužniji za naše trajanje - naše drage putnike. Upravo zbog njih trudićemo se da budemo još bolji i zajedno dočekamo još mnoge jubileje - izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Foto: Promo/AirSerbia

Er Srbija šesti rođendan dočekuje kao najveći avio-prevoznik u regionu sa 61 destinacijom u svojoj mreži i dva matična aerodroma u Srbiji. Nalazi se na osmom mestu liste najstarijih avio-kompanija na svetu, o čemu je nedavno izveštavala i jedna od najvećih globalnih medijskih mreža CNN.

Kupovina avio-karata, u okviru rođendanske promotivne ponude, moguća je preko internet sajta www.airserbia.com, pozivanjem besplatnog broja Kontakt centra 0800 111 528 za pozive iz fiksne mreže u Srbiji, odnosno +381 11 311 21 23 za pozive sa mobilnih mreža i iz inostranstva, te putem ovlašćenih turističkih agenata ili u beogradskim poslovnicama Er Srbije koje se nalaze na Aerodromu Nikola Tesla, Bulevaru kralja Aleksandra 17 i u ulici Jurija Gagarina 12. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija