• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: nsuzivo.rs

24.10.2019

15:48

(FOTO) SAMOŽIVOST NA DELU! Bahata vozačica Audija blokirala pešačku stazu i još rekla da IMA PRAVO NA TO!

Društvo

(FOTO) SAMOŽIVOST NA DELU! Bahata vozačica Audija blokirala pešačku stazu i još rekla da IMA PRAVO NA TO!

Podeli vest

Još jedan primer bahatosti stigao nam je iz Novog Sada. U Jevrejskoj ulici građane je sačekao nestvaran prizor

Vozačica crvenog Audija A3, svojim automobilom se parkirala preprečivši pešačku i biciklističku stazu. Zbog obližnjih radova, ali i činjenice da su staze u ovoj ulici inače vrlo uske, pešaci i biciklisti gotovo da nisu mogli da zaobiđu nepropisno parkirano vozilo.

Na zahtev jednog od prolaznika da pomeri svoj automobil, žena je odgovorila da se "vraća za pet minuta, te da i mnogi biciklisti voze putem koji je namenjen za motorna vozila, pa može i ona da stane na njihovu stazu", piše ns uživo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija