• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/RTS

01.11.2019

19:06

PENZIONERI, AKO DOBIJETE OVAJ POZIV ODMAH SE JAVITE POLICIJI! Neviđena prevara putem telefonskog poziva, NUDE USLUGE MEDICINSKIH PREGLEDA, A ONDA ULAZE U DOMOVE!

Društvo

PENZIONERI, AKO DOBIJETE OVAJ POZIV ODMAH SE JAVITE POLICIJI! Neviđena prevara putem telefonskog poziva, NUDE USLUGE MEDICINSKIH PREGLEDA, A ONDA ULAZE U DOMOVE!

Podeli vest

Iz Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje saopštavaju da nisu zvali penzionere i nudili im medicinske usluge. Ako dobijete poziv, odmah se obratite MUP-u, poručuju iz Fonda

Republičkom fondu za penzijsko i ivalidsko osiguranje javili su se penzioneri koje su, ovih dana, pozivale nepoznate osobe, lažno se predstavljajući da zovu u ime Fonda PIO.

Nudili su im usluge medicinskih pregleda po povoljnim uslovima i neke proizvode, pokušavajući da na različite načine uđu u njihov dom, navodi se na sajtu Fonda.

- Zvanično obaveštavamo javnost da Fond PIO ne sprovodi bilo kakve aktivnosti na ovaj način, jer to nije delatnost Fonda, i molimo građane da o ovakvim pozivima odmah obaveste nadležnu policijsku upravu MUP-a - saopštio je Fond PIO.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bogoljub

pre 4 godine

Ma ima i gorih neka firma sa oznakom mirakle of aloe vara ovih dana penzionere i na prevaru im uzima ovih 5000. Nazovi telefonom i kazu vi ste izvuceni u vasem mestu se otvara apoteka dobili ste vaucer na 6000 zs kupovinu u apotrci poziv na otvaranju . Mi saradujemo sa VMA dobijate karticu gde imate popust na preglede 40%. Vi treba da platite samo troskovr 3.690 din za jastuk i prekrivac koji ishvale ispostavi se prevara to je kineska roba a od obecanog ceka i poziva na otbaranje izmisljene apoteke nema. Taksista vam za sat donrse fals robu Hapsite ove prevarante

Saradžogla

pre 4 godine

Telefonom mi se javi ženski glas i oplete obećanja u vezi zdravlja i samo da prvo uplatim par hhiljadarki!Onda ja opletem razgovor kao nije mi jasno čemu se radi.Posle pola sata ... VI SE SAMNOM SPRDATE? ... AHA,OD SAMOG POČETKA!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija