• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. M.

18.11.2019

23:03

ŠOKANTNO! POMAHNITALA MAJKA NAPALA ŠEST UČENIKA U ŠKOLI! Detalji nezapamćenog incidenta u osnovnoj školi u Leskovcu

Društvo

ŠOKANTNO! POMAHNITALA MAJKA NAPALA ŠEST UČENIKA U ŠKOLI! Detalji nezapamćenog incidenta u osnovnoj školi u Leskovcu

Podeli vest

Lidija Ž., majka učenice šestog razreda Osnovne škole "Vuk Karadžić", izgrebala šest učenika, tvrdeći da vršnjaci maltretiraju njenu ćerku

Lidija Ž., majka učenice šestog razreda Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Leskovcu, upala je u učionicu i povredila šest đaka.

Petoro učenika je izgrebala, a jednom dečaku umalo je polomila nos kada ga je udarila pesnicom. Ona je napala decu tvrdeći da celo odeljenje maltretira njenu ćerku.
Incident se dogodio u petak, 15. novembra, na malom odmoru, negde posle 16 sati.
Da se incident dogodio, pored roditelja, potvrdio je i portparol PU Leskovac Boban Zdravković, koji je za Informer rekao da je majka privedena, a da će Osnovno tužilaštvo u Leskovcu danas doneti odluku o pokretanju istrage.

Vikala i vređala decu

Prema saznanjima roditelja, majka je najpre obavila razgovor sa razrednim starešinom tog odeljenja žaleći se na to što sva deca maltretiraju njenu ćerku. Razredni je pažljivo saslušao majku učenice, obećao da će ispitati situaciju, pa se činilo da će se sve na tome završiti. Međutim, nije.
- Ušla je u odeljenje od 20 učenika, vikala i vređala decu, a one najbliže krenula je da udara. U tom napadu, dok su sva izbezumljena deca vrištala, izgrebala je petoro dečaka i devojčica, a šestog dečaka udarila je pesnicom po nosu. Malo je falilo da nos bude polomljen - kaže jedan od roditelja, koji je ranije došao u školu i čekao da počne roditeljski sastanak.

UKOLIKO NEMATE OVAJ DEO U AUTOMOBILU, NEĆETE MOĆI GA DA REGISTRUJETE! 1, 2 miliona vozila na udaru!

Foto: Informer DN

OBAVEŠTENJE POSLE NAPADA Zabrana roditeljima da ulaze u učionice

Ko zna kako bi se sve završilo da u pomoć nije priskočilo osoblje škole, koje je čulo galamu i vrisku.
- Čim je počela na hodniku da viče, prišao joj je dežurni nastavnik, za njim i tetkica i pokušavali su da je smire. Međutim, ona je kao metak uletela u odeljenje. Bukvalno su se borili s njom, ali je imala neverovatnu snagu, pa im se otrgla i tako povredila decu - objašnjava naš sagovornik, koji je tražio da bude anoniman.

ZAŠTO?! ZABRINJAVAJUĆE ISTRAŽIVANJE O NASILJU NAD ŽENAMA U SRBIJI! Više od polovine ubijenih žena nije prijavilo nasilje!

Košmari posle napada

Sve je trajalo desetak minuta i za to vreme nastava je bila prekinuta u celoj školi, budući da su i učenici iz drugih odeljenja, čuvši galamu, izleteli iz klupa i prisustvovali nemiloj sceni.
Kada je "obavila posao", majka je svoje dete uzela za ruku i mirno izašla iz škole.

Kako saznajemo, roditelji su tražili da se slučaj prijavi policiji, koja je odmah došla u školu, posle čega su deca odvedena u Urgentni centar Opšte bolnice Leskovac, gde su im sanirane povrede i izdata lekarska uverenja.
- Moje dete je izgrebano po licu, ali mnogo je opasnije od toga što je pretrpelo strašan šok, pa se supruga i ja trudimo da ga nekako smirimo s obzirom na to da je prošle noći imalo košmare - priča roditelj jednog od šest povređenih učenika.

Šest godina se žali

Foto: Informer DN

Nezvanično saznajemo da se ista majka šest godina u školi žali da njenu devojčicu maltretiraju druga deca, te da je uvek sprovođena neka vrsta istrage i uvek konstatovano da su žalbe neosnovane.
- Niko nije mogao da pretpostavi da će se ovako nešto desiti, jer ni mi, ni bilo koja škola, ne možemo da zabranimo roditeljima da uđu u školu svoje dece. Duboko saosećam sa roditeljima i sa decom koja su pretrpela nasilje - kaže za Informer direktor škole Predrag Zdravković.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Snežana

pre 4 godine

Ma nije ova žena šašava.,nego ovima u školu treba da ode inspekcija i sveda ispita. Ako se to vuče šest godina prekipelo joj.More udri sestro prvo razrednu,direktora pa ostale. Neko ovde krije istinu

Su

pre 4 godine

Ovu majku treba videti kao majku koja cuva svoje dete. Ako se malo postavimo u njen polozaj reakcija svih nas bi bila tu i tamo ista. Sve one koje likuju i nazivaju je raznim imenima zelim da njihovo dete ne dodje u takvu situaciju. Neka malo razmisle i daju ruku pomirenja majci i njenom detetu koji se 6 godina nose sa nepristojnim ponasanjem njihove dece.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija