• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. N.

18.11.2019

15:39

MIGRANTI OJADILI KIKINĐANINA IVANA! Izašao je iz kombija samo na trenutak, a kada se vratio ČEKAO GA JE ŠOK!

Društvo

MIGRANTI OJADILI KIKINĐANINA IVANA! Izašao je iz kombija samo na trenutak, a kada se vratio ČEKAO GA JE ŠOK!

Podeli vest

Trojica migranata ukrala su prethodne subote kombi citroen "džamper" ispred privatne firme u Kikindi i pobegla u nepoznatom pravcu!

Krađa se dogodila 16. novembra oko 20 časova i još nije rasvetljena. 

Prošla subota činila se posvemu običan dan za Ivana Radaka (33), privatnog preduzetnika iz Kikinde. Oko 20 časova parkirao je svoj kombi ispred firme u ulici Braće Bogaroški u nameri da preuzme potrebnu robu i odveze se dalje.

-U pitanju je beli kombi marke citroen "džamper". U subotu uveče dovezen je na radno mesto i ostao otključan kako bi se za kratko vreme obavio utovar robe i da nastavi sa prevozom. Kombi je ostao otključan, a krađa se desila u trenutku. Pretpostavljam da su vrebali pogodan momenat za to - u neverici priča Ivan za Informer.

- I tada sam doživeo pravi šok. Ljudi moji, nema mi mog kombija, osnovnog sredstva za rad. Ničeg nema na mestu gde je parkiran - nastavlja mladi preduzetnik.

Krađa kombija dogodila se između 20.10 i 20.15 časova ispred Ivanove firme u ulici Braće Bogaroški, a kako kaže, policiji je prijavljena u najkraćem roku, već u 20.20 časova.

- Ostalo mi je jedino da odem u policiju. Uredno su primili moju izjavu, ali nije mi to previše pomoglo. Bilo je očevidaca, ali i kamere kod moje i drugih firmi su sve zabeležile. Trojca migranata su ušla u kombi, upalili ga i oterali dalje. Prvo je ušao jedan koji ga je startovao, a potom su se pojavila dvojica koja su uletela u vozilo. Kombi je ukraden je 20.13 sati, a prva kamera ih je snimila u 20.15. Na snimku se vidi ceo put, kuda su vozili i šta se radilo - precizira pokradeni čovek.

- U šoku sam, kad se ukrade bicikl nije ti dobro, a ne vozilo kojim prevoziš robu i osnovno je sredstvo za radi. Materijalna šteta je velika. Vozio sam ga tri godine od kupovine. Moram priznati da u subotu oka nisam sklopio celu noć, očekujući poziv policije. Bio sam nervozan, inače sam miran, ali znate kako je to. Treba mi kombi, a nema ga i još su mi ga ukrali ispred firme, praktično ispred nosa. Ništa mi nije javljeno, nemam neku veliku veru da će se kombi pronaći - pomirljivim glasom navodi Ivan Radak.

Ojađeni kikindski preduzetnik kaže da novi kombi ne može da kupi, ali ipak ima tračak nade da će ga neko negde videti, zbog čega javnosti otkriva i registarski broj tablice.

- Broj registracije je KI 032 AZ, pa ako neko primeti, molio bih da javi, ali ko zna šta je sa tim kombijem sada, prošla su dva dana. Drugi kombi nemam za rad, nemam tolika primanja - kaže ojađeni Radak.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Ne kukaj mnogo. Nisi jedini. Ako ti je za utehu, meni je ukraden KAMION kiper, 10 t. nosivosti 2014. god. i nikada nije pronađen.

Saradžogla

pre 4 godine

Ostavio si ključ u bravi,bato,i sada ti je kriv lopina?

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija