• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.11.2019

11:45

NIKOLINA, OVO JE SVE ZA TEBE! Devojčica iz Srbije proživljava pakao: Poređani NOŽEVI UZ JEZIVU PORUKU

Društvo

NIKOLINA, OVO JE SVE ZA TEBE! Devojčica iz Srbije proživljava pakao: Poređani NOŽEVI UZ JEZIVU PORUKU

Podeli vest

Devojčica Nikolina R. iz Srbije koja pohađa školu u Francuskoj dobila je jezive pretnje od druga iz razreda, tvrdi njena majka Nena.

Kako je ispričala za Informer, sve je počelo kada su deca preko jedne grupe na društvenim mrežama radili domaće zadatke.

- Njih desetak je komuniciralo preko te aplikacije oko domaćeg zadatka, kada se taj dečak priključio razgovoru i počeo da ih ometa. Deca su počela da se svađaju,a onda je on mojoj ćerki opsovao majku srpsku, na šta sam joj ja odmah rekla da napusti tu grupu, što je ona i učinila. Posle sam joj objasnila da ima nekulturnih ljudi i da mora da izbegava takve stvari. Ali tek onda je usledila drama - kaže očajna majka i nastavlja:

- Dok smo se sledećeg jutra spremali za školu, pozvala ju je najbolja drugarica i rekla joj da pripremi telefon da snimi jedan video. Kada sam videla o čemu je reč, šokirala sam se! Na snimku se vide poređani noževi i dok ih snima, dečak govori "vidiš, Nikolina ovo je sve za tebe, zaklaću te ovim noževima, sve sam spremio ubiću te besplatno" - priča Nena.

Kaže i da je odmah otišla u školu kod direktora, i da su i direktor i profesori bili zatečeni onim što su videli na snimku.

- Poslali su me odmah u policiju, gde smo dali izjavu i predali snimak. Videćemo šta će se dalje dešavati, ako oni ne budu hteli da ispišu tog dečaka, ja ću da ispišem moju ćerku - kaže revoltirana i uplašena majka. Ona je ispričala i da je dečak koji je pretio njenoj ćerki Nikolini iz Afrike, kao i da je problematičan i da je već bio ispisan iz jedne škole.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija