• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

26.11.2019

09:36

Online rešenje za nezgode u vašem domu

Društvo

Online rešenje za nezgode u vašem domu

Podeli vest

Izliv vode iz instalacija jedna je od najčešćih nezgoda do kojih dolazi u domu. Kako je voda i dovod vode u različitom obliku sastavni deo brojnih kućnih aparata, razumljivo je da što su ovakvi kvarovi jedan od najčešćih uzroka oštećenja u kući ili stanu.

Odvodne ili kanalizacione cevi, uređaji za grejanje toplom vodom ili parno grejanje, kao i brojni uređaji priključeni na vodovodnu mrežu mogu se oštetiti ili zagušiti. Lako dolazi do naprsnuća ili otkazivanja uređaja za upravljanje, a onda se ta voda izliva u vaš životni prostor. Zato je važno misliti na vreme i osigurati dom u ovakvim slučajevima, ali i od drugih oštećenja i nepredviđenih okolnosti.

Za sve one koji misle na svoj dom, Triglav osiguranje ima posebno kreiran paket osiguranja domaćinstva ,,Moj krov“. Pored toga što se uz ovo osiguranje obezbeđuje  pokriće za saniranje štete nastale usled oštećenja u domu, proces zaključenja je izuzetno brz i jednostavan. Svi zainteresovani polisu osiguranja mogu da zaključe brzo i jednostavno u tri klika na portalu e.triglav.rs. Neophodne su informacije kao što je godina izgradnje, kvadratura, adresa kuće ili stana, spratnost kuće ili sprat na kom se stan nalazi. 

„Izliv vode iz cevi bio je pravi užas. Ušao sam u dnevnu sobu koja je cela bila u vodi. Na stranu što je parket bio podignut od vode i nameštaj je bio uništen. Voda je prošla i napravila štetu na plafonu komšija koji žive sprat ispod. Bio sam očajan. Srećom, na vreme sam kupio polisu Triglav osiguranja Moj krov tako da je Kontakt centar bio prvi broj telefona koji sam pozvao. Sve je rešeno neočekivano brzo. Poslata mi je pomoć u vidu hitne intervencije sa asistencijom, i majstori su sanirali problematične cevi. Suma koja mi je isplaćena na račun pokrila je troškove popravke poda, kao i komšijinog plafona, a oštećen nameštaj zamenjen je rezervnim. Sreća u nesreći je u ovakvim situacijama imati partnera kao što je Triglav osiguranje,“ podseća gospodin koji sada već redovno kupuje godišnju polisu osiguranja online.

Kod rizika kao što je izliv vode iz instalacija, Triglav osiguranje pokriva štetu načinjenu na objektu do 500 eura, kao i na stvarima u domaćinstvu u jednakom iznosu. Proces zaključenja osiguranja nikada nije bio brži i jednostavniji, jer Triglav osiguranje misli na svoje klijente. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija