• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.11.2019

13:18

OBJAVLJENA JE NAJNOVIJA PROGNOZA VREMENA ZA SRBIJU, a jedna BROJKA JE SVE OSTAVILA BEZ TEKSTA

Društvo

OBJAVLJENA JE NAJNOVIJA PROGNOZA VREMENA ZA SRBIJU, a jedna BROJKA JE SVE OSTAVILA BEZ TEKSTA

Podeli vest

Neuobičajeno visoke temperature nastavljaju se i dalje u Srbiji tako da će sutra biti čak 19 stepeni!

Kako je najavio RHMZ, sutra će biti promenljivo oblačno, ponegde sa kišom na severu i istoku Srbije, pre podne u većem delu zemlje suvo sa sunčanim intervalima, a posle podne i uveče sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima.

NAJPOZNATIJI SRPSKI METEOROLOG OTKRIVA: KOŠAVU SMENJUJU LEDENI DANI, a od 1. decembra stiže i sneg! Evo gde će ga najviše pasti

NAJTAČNIJA VREMENSKA PROGNOZA DO NOVE GODINE! Srbija će se zabeleti tek 8. decembra, ali EVO KADA ĆE ZIMA STVARNO DA POKAŽE ZUBE!

METEOROLOZI OBJAVILI DUGOROČNU PROGNOZU ZA ZIMU! Prvi hladni talas stiže u decembru, a pravo ledeno doba krajem februara!


Najniža temperatura od 5 do 11 stepeni, a najviša od 14 do 19 stepeni, samo u Timočkoj Krajini hladnije, oko 9 stepeni.

Ujutro ponegde po kotlinama kratkotrajna magla, dok će vetar biti slab i umeren, južni i jugoistočni, na jugu Banata i u planinskim predelima povremeno jak, u toku dana u postepenom skretanju na jugozapadni.

Foto: printscreen

 



U Beogradu će biti promenljivo oblačno i toplije.

Ujutro će prestati padavine, pre podne suvo sa sunčanim intervalima, a posle podne i uveče ponovo kiša i kratkotrajni pljuskovi. Duvaće umeren jugoistočni vetar, koji će posle podne biti u skretanju na jugozapadni.

Foto: Tanjug

 



Najniža temperatura oko 11 stepeni, a najviša oko 19 stepeni. U petak će biti promenljivo oblačno i relativno toplo sa sunčanim intervalima i povremenom kišom i pljuskovima, koji ce ponegde biti praćeni grmljavinom.

U subotu osetno hladnije, ujutro i pre podne oblačno s kišom, na planinama sa snegom, a posle podne i uveče prestanak padavina i postepeno razvedravanje.

U nedelju ujutro slab mraz, magla i niska oblačnost.

U toku dana pretežno sunčano. Posle podne i uveče sa zapada i severozapada postepeno naoblačenje, a u košavskom području pojačanje jugoistočnog vetra. I u prvoj polovini naredne sedmice česta naoblačenja - u ponedeljak malo toplije i vetrovito, a od utorka hladnije, povremeno s kišom, na planinama sa snegom.



 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija