• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.12.2019

13:59

HAOS NA BATROVCIMA! Kamioni ČEKAJU 15 SATI, KOLONA DUGA 12 KILOMETARA

Društvo

HAOS NA BATROVCIMA! Kamioni ČEKAJU 15 SATI, KOLONA DUGA 12 KILOMETARA

Podeli vest

Na graničnom prelazu Batrovci danas se nastavilo zadržavanje kamiona na izlazu iz Srbije koje je nastalo usled jučerašnjeg oštećenja optičkog kabla na hrvatskoj strani granice i trenutno je kolona kamiona duga oko 12 kilometara i zadržavanje traje oko 15 časova.

Iz Uprave carina kažu da iako se činilo da je kvar saniran juče u popodnevnim časovima i da će kamioni početi da prelaze granicu, usledio je pad kompjuterskog sistema, što je uticalo na nastavak zastoja.

"Tehnički problem je donekle saniran nakon 17 časova, ali je rad hrvatskih pograničnih organa i dalje usporen, što je najvećim delom razlog tolikog zadržavanja", navodi se u saopštenju Uprave carina.

 

Foto: Uprava Carina

 



Navode i da je na izlazu iz Hrvatske formirana velika kolona teretnih vozila, duga oko osam kilometara, pa se i na ulaz u našu zemlju čeka oko 12 sati.

Od sedam do 12 časova iz zemlje izašlo 82 kamiona, a u zemlju ušlo 150, navodi se u saopštenju carine.

Međuzona između dva granična prelaza popunjena je teretnim vozilima koja čekaju da tehnički problemi u Hrvatskoj budu u potpunosti otklonjeni, kako bi nesmetano nastavili put.

Foto: Uprava Carina

 



Dok se promet teretnih vozila na prelazu Batrovci polako normalizuje, putnički saobraćaj sve vreme se nesmetano odvija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija