• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf.rs

06.12.2019

14:40

MAMA, ODVEDI ME TAMO...Poslednja želja DESPOTA, DEČAKA LEPTIRA, SLOMIĆE VAM SRCE

Društvo

MAMA, ODVEDI ME TAMO...Poslednja želja DESPOTA, DEČAKA LEPTIRA, SLOMIĆE VAM SRCE

Podeli vest

Ime malog Despots Lazićs (12) iz Bajine Bašte, "dečaka leptira" koje je nakon borbe sa retkom bolešću preminuo 11. oktobra, poneće jedna ulica u Bajinoj Bašti.

Despotova majka  Sofija Lazić rekla je da se nada ostvarenju te želje, te da će generacije zapamtiti njenog sina Despota.

ŽIVEĆE USPOMENA NA DEČAKA-LEPTIRA: Ulica u Bajinoj Bašti ponela ime malog heroja Despota Lazića

VELIKO SRCE MAJKE MALOG DESPOTA: Sve flastere poklonićemo drugoj deci leptirima, drugarima i sapatnicima našeg sina!

PUSTITE ME DA ODEM, NEMAM SNAGE DA SE MUČIM VIŠE! Poslednje reči dečaka leptira SLOMIĆE VAM SRCE!

Foto: Printscreen You Tube/TV 5

 

- Osećaj je poseban. Teško je. Tu se prepliću i tuga i sreća, jer je dete živelo u ogromnom bolu, borba je trajala 24 sa živim i otvorenim ranama, a Despot, iako mali dečak, nikada nije želeo da pokaže nikome koliko to njega boli. Želeo je da pokaže da je on hrabar, jak, istrajan, maštao je da poraste. Nažalost, bolest je sve to prekinula - rekla je ona i prisetila se poslednje želje svog sina koju nije mogla da ispuni. Bili su na Institutu za majku i dete i to je bio poslednji mesec njihove borbe.

-  Njegova želja je bila da ga izvedem, da ga odvedem u njegovu sobu. Tako mi je rekao: "Mama, odvedi me da tamo završim svoj život i da vidim svoje drugare". Nažalost, nisam mogla da mu je ispunim - kazala je ona.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija