• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.Ć/M.N.

06.12.2019

12:25

(VIDEO) OVO JE MOĆNI HELIKOPTER SRPSKE POLICIJE! Provozali smo se erbasom H145M iznad Beograda, POGLEDAJTE ŠTA SMO SNIMILI

Društvo

(VIDEO) OVO JE MOĆNI HELIKOPTER SRPSKE POLICIJE! Provozali smo se erbasom H145M iznad Beograda, POGLEDAJTE ŠTA SMO SNIMILI

Podeli vest

Helikopterska jedinica MUP Srbije u svom sastavu ima i erbasove helikoptere H145M, koji po opremljenosti drže prvo mesto u svojoj klasi. Ekipa Informera imala je prilike da vidi i zabeleži kako Beograd izgleda kroz prozor ove savremene letelice.

- Ono što odlikuje ovaj helikopter je velika snaga motora koja pruža bezbednost letenja, čak i u uslovima da vam jedan motor otkaže. Jednom prostom rečenicom, u svojoj klasi dvomotornih lakih letelica predstavlja sam vrh i odlikuje ga savremeni autopilot, kabina koja omogućava lak ulazak i izlazak, kao i mogućnost da se na njemu zakače nosila - pojasnio je komadant Helikopterske jedinice MUP Srbije Nenad Nedić.

Foto: informer/M. Đoković

 

Upravo on bio je za kormilom letelice koja nas je "provezla" iznad Beograda, a kako je sve to izgledalo, pogledajte u našem videu.

 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija