• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

06.12.2019

15:38

Uručene nagrade drugog kola nagradne igre „Sa nama na putu do novog automobila“ kompanije NIS

Društvo

Uručene nagrade drugog kola nagradne igre „Sa nama na putu do novog automobila“ kompanije NIS

Podeli vest

Dobitnicima drugog izvlačenja nagradne igre NIS-a „Sa nama na putu do novog automobila“ danas su uručeni nagradni vaučeri na GAZPROM benzinskoj stanici «Novi Beograd».

Automobil marke FIAT 500 osvojio je Vladimir Zorić iz Inđije, a srećnom dobitniku nagradu je u ime kompanije NIS uručio Pavel Kandalincev, direktor Direkcije za maloprodaju. Pored glavne nagrade, u okviru drugog kola NIS-ove nagradne igre izvučeno je i 500 srećnih  dobitnika koji su osvojili bonus poene na svojoj „Sa nama na putu kartici lojalnosti“ u vrednosti od 50 litara goriva. 

Foto: Promo

 

Velika nagradna igra NIS-a «Sa nama na putu do novog automobila» organizovana je od 1. do 30. novembra, a u okviru dva izvlačenja, 15. i 30. novembra, dodeljena su dva automobila marke FIAT 500, dok je 1000 vernih potrošača NIS-a osvojilo pun rezervoar goriva. Spisak svih dobitnika nagradne igre NIS-a dostupan je na sajtovima www.sanamanaputu.rswww.nispetrol.rs  i www.gazprom-petrol.rs.

Dodatna informacija:

U želji da obraduje što veći broj svojih potrošača i na taj način im  zahvali na ukazanom poverenju i podršci, NIS je za svoje verne potrošače pripremio vredne nagrade i u narednom periodu. U okviru nove nagradne igre „Sa nama na putu do još 2 automobila“, do 30.  decembra NIS će dodeliti još dva automobila FIAT 500, i obezbediti pun rezervoar goriva za još 1000 srećnih dobitnika.  Više informacija o novoj nagradnoj igri „Sa nama na putu do još 2 automobila“, dostupno je na sajtu www.sanamanaputu.rs ili besplatnim pozivom na telefon kol centra NIS-a, 08 0000 8888. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija