• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

11.12.2019

14:58

PORODICA SIMIĆ IZ KIŠNICE DOBILA KROV NAD GLAVOM! Srđan Popović im uručio ključeve nove kuće!

Društvo

PORODICA SIMIĆ IZ KIŠNICE DOBILA KROV NAD GLAVOM! Srđan Popović im uručio ključeve nove kuće!

Podeli vest

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović uručio je danas četvoročlanoj porodici Simić iz Kišnice ključeve nove kuće

To je prva od ukupno šest kuća koje je za ugrožene izgadila lokalna samouprava.

Porodica Simić više je nego zadovoljna novom kućom, jer su, kako ističu, do sada živeli u staroj i trošnoj kući bez kupatila.

- Prezadovoljni smo. Hvala Bogu da i moja deca imaju svoje sobe, da imaju kupatilo. Hvala predsedniku Popoviću i Opštini što su nam pomgli da imamo ovako lep dom - kazao je Milan Simić.

- Novi dom za nas znači bolji život, neizmerno smo srećni - kazala je Milanova supruga, Brankica.

Foto: A.Grbović

Porodici Simić ključeve novoizgrađene kuće uručio je predsednik Opštine Gračanica Srđan Popović, koji je istakao da lokalna samouprava nastavlja da brine o svojim građanima i da nema većeg zadovoljstva, od onog kada pomognete porodici da dobije krov nad glavom.

- Nastavljamo sa našim programom zbirnjavanja porodica na našoj teritoriji. Porodica Simić je živela u teškim uslovima i drago mi je što smo izgradnjom kuće uspeli da im zaparavo stvorimo novi početak. Siguran sam da će im život u novoj kući biti udobniji i bolji - kazao je Popović.

PREDSTAVA ZA JAVNOST! Rošićev advokat: Optužnicu za ubistvo Olivera Ivanovića pre odbrane videli novinari!

- Ovo je dokaz da brinemo za naše građane, želimo da porodice stabilizujemo i da im obezbedimo dobre uslve za život, da misle na budućnost i opstanu na ovom prostoru. Uskoro ćemo dodeliti ključeve za još pet kuća, a početkon naredne godine završićemo izgradnju još 36 stanova u Gračanici - dodao je Popović.

Kuća za porodicu Simić prva je od ukupno šest kuća koje je Opština Gračanica u ovoj godini izgradila na osnovu Socijalne karte stanovanja. Ostalim porodicama ključeve novog doma predsednik Popović uručiće narednih dana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija