• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.12.2019

13:42

POTVRĐENE CRNE SLUTNJE! Časlavovo telo pronađeno je pored Morave

Društvo

POTVRĐENE CRNE SLUTNJE! Časlavovo telo pronađeno je pored Morave

Podeli vest

Registar nestalih lica potvrdio je danas da je Časlav Živojinović (24) mrtav. Za mladićem se tragalo 40 dana, a njegovo telo pronađeno je 7. decembra. Međutim, sve do danas čekalo se na potvrdu sa obdukcije da se zaista radi o Časlavu

- Časlav Živojinović, nažalost, više nije među živima - piše na Tviter nalogu "Nestali Srbija".

Časlav je pronađen nekoliko metara od reke Morave, a kako je tada rečeno, on se nije utopio.

- Telo je pronađeno pored reke. Još uvek se radi o neidentifikovanom lešu - naveo je tada portparol policije u Smederevu Saša Nikolić i potvrdio da nije reč o utopljeniku, već da je telo samo bilo pored reke.

U TELEFONU MRTVOG MLADIĆA POSTOJI MISTERIOZNI SNIMAK? Časlav nađen u Moravi, DRUG OTKRIO POTRESNE DETALJE

Mladića koji je nestao 29. oktobra ove godine, našao je čovek koji je šetao pored reke sa svojim psom, posle čega je o ovom slučaju obaveštena i policija.

Časlavov drug Miljan tada je rekao da veruje da je njegov prijatelj preminuo tog dana kada je i otišao od kuće od posledica trovanja, ali da je bilo gotovo nemoguće pronaći njegovo telo.

- Pretpostavlja se da je Časlav uzeo nešto i otrovao se, te da je preminuo od posledica trovanja. Moguće je da je to uradio zbog jedne devojke koju je dugo poznavao. Oni su se mirili, svađali, a on je, po mom mišljenju vrlo emotivan dečko... bio je emotivan. Nije ga niko jurio, ništa nije dugovao, nema ništa, samo devojka i to je to... - rekao je Miljan.

Kako su iz Nestali Srbija potvrdili, preminuo je i Predrag Ivanović Vinulović (63), za kojim se takođe tragalo.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zasto

pre 4 godine

Mladi ljudi, a i ostali zaljubljeni. Nemojte pogresno shvatati ljubav, zaljubljenost. Pogledajte oko sebe, koliko ima slobodnih cura, zena, momaka, muskaraca. Niciji, ama bas niciji zivot nije vredan nekog drugog u koga ste zaljubljeni, niti iko ima pravo da nekome, daleko bilo oduzme zivot zato sto ga "voli". Cujte, voli pa mu nanese zlo. Da li treba nekoga voleti vise nego svoje roditelje, sestre, bracu, familiju, prijatelje. Jedna osoba, naspram tvojih najmiliji, kojima si i ti takav. Mucnite bar malo glavom. Cenite tudj zivot, ali bar malo vise svoj.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija