• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.12.2019

12:50

DO ČAČKA ZA SAT VREMENA! VOZAČI KOJI su se danas zatekli na novoj deonici autoputa Miloš Veliki rekli su SAMO JEDNU STVAR

Društvo

DO ČAČKA ZA SAT VREMENA! VOZAČI KOJI su se danas zatekli na novoj deonici autoputa Miloš Veliki rekli su SAMO JEDNU STVAR

Podeli vest

Prva vozila krstare danas novom deonicom autoputa od Surčina do Obrenovca, a među njima na "Milošu Velikom" primetan je veći broj teretnjaka koji su se uputili ka Čačku, do koga sada mogu da stignu za jedan sat.

Saobraćaj na novom delu autoputu pušten je sinoć oko 20 sati i sada se odvija redovno.

Vozači koji su prošli tom deonicom kažu da nisu imali problema da se iz Beograda uključe na surčinsku petlju, gde počinje deonica od Surčina do Obrenovca, s obzirom da se već u blizini pumpe "Zmaj" nalazi prva tabla sa obaveštenje za autoput "Miloš Veliki".

(VIDEO) VUČIĆ PRED 10.000 LJUDI OTVORIO NOVI AUTOPUT: Ne mogu da vam objasnim koliko sam srećan, IMAĆEMO ČIME DA SE HVALIMO POTOMCIMA!

27 STUBOVA, 88.000 KUBIKA BETONA I 11.500 TONA ARMATURE Pogledajte most, deo autoputa Miloš Veliki koji je napravljen POSEBNIM SISTEMOM

NOVI AUTOPUT 18 DANA PRE ROKA! Informerova patrola na deonici Surčin-Obrenovac: SVE JE SPREMNO ZA SUTRAŠNJE SVEČANO OTVARANJE! (VIDEO/FOTO)


Na autoputu kada se prođe aerodrom "Nikola Tesla", takođe, postoji tabla za isključenje na petlji Dobanovci, kao i na samoj petlji, a zatim i u blizini petlje Surčin gde počinje novi autoput.

Deonica autoputa "Miloš Veliki" od Surčin do Obrenovca, duga 17,6 kilometara, otvorena je juče u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, čime je kompletiran autoput od Beograda do Čačka u dužini od 120 kilometara.


Otvaranjem autoputa od Surčina do Obrenovca, autoput "Miloš Veliki" (Koridor 11) je preko Surčinske petlje povezan sa Koridorom 10 i Beogradom, što će eliminisati gužve na obrenovačkom putu.

Takođe, vožnja od Surčina do Obrenovca je besplatna pošto se putarina naplaćuje tek od rampe kod Obrenovca.

Petlja Surčin povezuje novu trasu autoputa sa obilaznicom oko Beograda odnosno budućim putem od Novog Beograda do Surčina, to jest od Vojvođanske ulice i Bulevara Jurija Gagarina.

Ta petlja nalazi se otprilike između petlje Dobanovci i ostružničkog mosta, tako da će vozači moći do petlje Surčin da dođu sa južne strane obilaznicom oko Beograda preko Ostružnice, a sa severne od petlje Dobanovci.

Vozila mogu da se uključe na autoput "Miloš Veliki" i na obrenovačkoj petlji kod Mislođina.

Naknadno će biti napravljeno novo isključenje sa autoputa u Jakovu, na osnovu zahteva lokalne samouprave i to će biti jedino isključenje na celoj trasi autoputa od Surčina do Obrenovca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija