• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

27.12.2019

11:22

Evo kako da promenite život u 2020. godini

Društvo

Evo kako da promenite život u 2020. godini

Podeli vest

Kraj godine je najbolje vreme da podvučete crtu i rezimirate sve uspehe i neuspehe u godini koja ostaje za nama.

Sada je idealan trenutak i da iskoristite pozitivnu prazničnu energiju i donesete nove odluke koje će vam pomoći da narednih 12 meseci budu značajno drugačiji i kvalitetniji od ovogodišnjih.

U tome vam može pomoći i ITAcademy, međunarodna škola za najtraženije IT profesije, koja za Novu godinu poklanja 40% popusta na sve programe školovanja za najtraženija i najplaćenija IT zanimanja.

Iskoristite novu godinu da stvorite svoju šansu za uspeh u IT industriji

Nova godina počinje akcijom koja može biti vaša najbolja novogodišnja odluka.

ITAcademy do 3. januara omogućava upis po najnižoj ceni tokom godine, pa jednogodišnje školovanje za neko od najplaćenijih IT zanimanja možete započeti za samo 1.199 evra ili svega 68 evra mesečno za plaćanje u ratama.

Ako vas zanima IT oblast, ovo je jedinstvena prilika da promenite život u 2020. godini, osigurate uspeh i steknete veštine za posao i platu koje priželjkujete.

Izaberite oblast koja vas najviše privlači i steknite najtraženije IT veštine

IT sektor već godinama važi za oblast u kojoj se najbrže pronalazi posao, a predviđanja govore da će se takav trend nastaviti i u budućnosti. Ipak, prilikom izbora karijere važno je razmišljati i o tome koja IT oblast najviše odgovara vašim interesovanjima kako biste, pored odlične zarade i prilike da uvek pronađete posao, zapravo i uživali u onome što radite.

Novogodišnja akcija na ITAcademy omogućava vam da po specijalnim uslovima započnete izgradnju uspešne karijere u nekoj od 6 glavnih IT oblasti: Programiranje, Dizajn i multimedija, Administracija mreža, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili Razvoj mobilnih aplikacija.

Školovanjem na nekom od ovih 6 programa razvićete veštine koje će vam omogućiti da se profesionalno bavite pisanjem programskih kodova, administracijom računarskih mreža ili kreiranjem mobilnih aplikacija, koje su danas neizostavan deo naših života. Osim toga, vaše zanimanje može postati i kreiranje 3D objekata i drugih grafičkih rešenja ili vođenje IT projekata, osmišljavanje online marketinških kampanja i još mnogo toga. Na vama je samo da izaberete odsek u kome se najviše pronalazite i da za manje od godinu dana od početka školovanja postanete kvalifikovani stručnjak koji je deo najbrže rastuće industrije.

Međunarodni sertifikati kao potvrda vašeg znanja

Školovanjem na ITAcademy pruža vam se mogućnost da steknete neki od prestižnih sertifikata iz oblasti u kojoj ste se usavršavali. Na taj način dobićete potvrdu za usvojena znanja i postaćete kvalifikovani stručnjak koji će se vrlo brzo izdvojiti od konkurencije i doći do željenog radnog mesta.

Do međunarodno priznatih sertifikata koji će predstavljati vašu referencu za uspešnu karijeru možete doći, jer ITAcademy radi na najvišem nivou partnerstva sa vodećim IT institucijama i kompanijama. Microsoft, Adobe, Oracle, Zend ili odeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu samo su neke od adresa sa kojih vam može stići priznati sertifkat nakon uspešno položenih ispita.

Prijavite se odmah! Broj mesta je ograničen

Nova godina je najbolja prilika da presečete i uradite nešto za sebe. Vreme će pokazati da je školovanje na ITAcademy najbolji potez koji možete povući u ovom trenutku. Potez koji će vam promeniti život i karijeru.

Da podsetimo, akcija za upis na ITAcademy po najnižim cenama traje samo do 3. januara. Zato rezervišite vaše mesto na vreme i prijavite se preko ovog linka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija