• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo

07.01.2020

11:39

MESAR KOD BEOGRADA UJEDAO LJUBAVNICU ZA GRUDI, ONA OTRČALA U POLICIJU! Tamo je usledio novi ŠOK!

Društvo

MESAR KOD BEOGRADA UJEDAO LJUBAVNICU ZA GRUDI, ONA OTRČALA U POLICIJU! Tamo je usledio novi ŠOK!

Podeli vest

Strastvena plavuša uletela je kao furija u policiju nadomak Beograda i prijavila da je ljubavnik grize tokom seksa! Policajci su bili u šoku zbog neobične prijave, a onda je usledilo novo iznenađenje!

Nezadovoljna Natalija (36) utrčala je u stanicu i policajce izbombardovala optužbama na račun lokalnog mesara, tvrdeći da nije srećna u tajnoj vezi jer on voli grub seks, ujeda je za grudi, šljepka po zadnjici i neće da glumi poštara, već pošto-poto hoće da bude vodoinstalater u seks-igricama!

- Evo, ja dolazim pravo iz kreveta da prijavim svog ljubavnika! Imam seks sa gazda Žikom, vlasnikom mesare, koji je 20 godina stariji od mene! I zbog toga ne osećam krivicu. Međutim, naš odnos u poslednje vreme ide pomalo nizbrdo. Tokom dana mu šaljem poruke, ali najčešće ne dobijem nikakav odgovor. Kad mu napišem: „Volim te“, on mi odgovori: „I ja tebe“, ali ne zvuči kao da to stvarno oseća. Kada imamo seks, nema ni poljubaca, ni maženja, a nikad ne izlazimo. Kad mu nešto predložim, on odbije. Zahtevao je da nosim seksi veš, dogovorili smo se da glumimo poštara i domaćicu, ali je on naprasno hteo da bude vodoinstalater! - u jednom dahu je rekla rasna plavuša, dok su policajci suočeni s njenom pojavom i nastupom ostali nemi.

Po ulasku u stanicu bila je usplahirena. Ispričala je da je u na početku veze sve bilo normalno i da su se zaljubili na prvi pogled, a onda je iznela sav prljav veš u vezi sa aferom sa mesarom.

Foto: Pexels

- Mnogo ga volim, ali je postao malo čudan. U početku me je udarao u igri i pitao „što nisam bila dobra devojčica“. Govorio je: „Tatica će te kazniti što si flertovala.“ Ispunjavala sam sve što je zahtevao. Znate, znao je da me odveo u ostavu i tamo me presamiti… Tada je bio pomalo grub. Međutim, u poslednje vreme je počeo da me šljepka po guzi i ujeda - otkrila je Natalija, a onda je na zaprepašćenje policajaca pokazala ujede po grudima, zadnjici i sa unutrašnje strane butina.

- Govorio je „da je to igra koja ga uzbuđuje“. Kada sam odlazila kod njega, davao mi je seksi veš. Tokom jedne „igre“, kada smo se bližili kraju, ugrizao me je za grudi, kao poludeo. Pokušala sam da razgovaram sa njim i kažem mu da mi to ne prija, ali je on nastavio! Znate li šta mi je uradio?! Spremio je ručak, sipao nam vino, a kada sam obukla komplet, ponovo je podivljao. Počeo je ponovo da me grize. Znam samo da više neću da budem sa njim - rekla je odlučno Natalija. Policajci su, kako nalaže zakon, pozvali i gazda Žiku na razgovor i doživeli novi šok.

- Odmah je prešao na stvar! Priznao je da je gledao film za odrasle i da je poželeo malo da eksperimentiše. Pravdao se da je ljubavnicu blago ujeo, uz njen pristanak i da je nije povredio. Rekao je da su se tog dana posvađali, jer on nije želeo da glumi poštara, već je hteo ulogu vodoinstalatera. Objašnjavao je da se oni tako igraju… Otkrio je da je kupio radni kombinezon jer mu je to bilo lakše nego da nabavi poštarsku uniformu - kaže naš izvor upoznat sa neobičnim slučajem i dodaje da mu je jasno zašto ljubavnica nije ostavila mesara.

Foto: Shutterstock

- Pa žena ’oće pare! Taj je ušao u posao sa malom klanicom. Narodu je prodavao meso uginulih krava, svinja i konja, a danas leži na milionima i ima lanac mesara. Nimalo nije privlačan, ja mu ne bih dala ni dvorište da mi počisti… Manijak, a ljubavnica se otima za njega! Njega je i bivša žena prijavljivala za napastvovanje. Ma ne smem mnogo da pričam. Zaposlio je još jednu ženu da mu vodi poslove i ta mu je druga ljubavnica! - kaže poznanik ljubavnika.

Lekari su pregledali plavušu i potvrdili da na telu ima jedva primetno crvenilo. Posle istrage i saslušanja ljubavnika, utvrđeno je da nema osnove za podizanje krivičnih prijava, ali je selo nadomak Beograda i bez toga brujalo! Švaleri su se u policiji međusobno izvređali na pasja kola, a posle toga su se naprasno pomirili, govoreći „da su im emocije ponovo buknule“. 

Bila švorc, prijavila ga tri meseca posle raskida!

Poznanici ovih ljubavnika kažu da je njihov ljubavni život od početka bio buran i otkrivaju da je Natalija navodno ucenjivala mesara.

- Na Fejsbuku je bez pardona kačila njihove porno-fotografije i snimke! Pretila je da će mu napraviti pakao od života ako joj ne bude davao novac, a posle je sve obrisala. Za agresivan seks ga je prijavila tri meseca nakon raskida i otkaza! Posle svađe, raskida i prijave policiji, njih dvoje su se izmirili! Ljubav cveta, a gazda dreši kesu! Natalija je kafanska pevačica, radila je kao konobarica, a ranije je lečena od alkoholizma i narkomanije - kaže naš izvor iz istrage.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija