• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.01.2020

16:17

DIVAN GEST! Stefanović odveo decu poginulih pripadnika MUP u obilazak Helikopterske jedinice: ŽRTVU VAŠIH RODITELJA NIKADA NEĆEMO ZABORAVITI! (FOTO)

Društvo

DIVAN GEST! Stefanović odveo decu poginulih pripadnika MUP u obilazak Helikopterske jedinice: ŽRTVU VAŠIH RODITELJA NIKADA NEĆEMO ZABORAVITI! (FOTO)

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović odveo je decu poginulih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u obilazak Helikopterske jedinice MUP-a

- Želeli smo da posvetimo dodatnu pažnju deci i porodicama naših stradalih pripadnika, ljudi koji su dali svoje živote u borbi protiv kriminala  i u cilju zaštite Srbije i njenih građana. Da im i ovim gestom pokažemo da nikada nećemo zaboraviti žrtvu koju su podneli njihovi roditelji, koji su dali ono najvrednije što su imali -  svoje živote za odbranu Srbije i njenu bezbednost - rekao je Stefanović.  

Foto: www.mup.gov.rs

Deca poginulih policijskih službenika, u pratnji roditelja, danas su imala priliku da vide nove „Erbas H145“ helikoptere koje je MUP prošle godine nabavio, da iskuse let sa njima i da se druže sa pripadnicima Helikopterske jedinice, a uručeni su im i prigodni pokloni povodom proteklih novogodišnjih i božićnih praznika.  

GDE ON, TU I JA! Stefanović otklonio svaku sumnju: Jedina struja kojoj sam pripadao i pripadam danas je STRUJA VUČIĆ!

 

Foto: www.mup.gov.rs

- Ministarstvo unutrašnjih poslova nastavlja da vodi računa o porodicama stradalih kolega u svakom trenutku, bilo da je potrebno da pomognemo njihovo zapošljavanje, školovanje ili da im priredimo neke lepe trenutke. Oni će uvek biti deo velike porodice Ministarstva unutrašnjih poslova i u svakom trenutku će moći da nam se obrate - rekao je Stefanović. 

Foto: www.mup.gov.rs

Da podsetimo, Ministarstvo stipendira školovanje dece stradalih kolega, dok je posao u MUP-u u protekloj godini dobilo 215 srodnika, odnosno supružnika i dece poginulih i ranjenih pripadnika MUP-a.     

Foto: MUP

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija