• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Mondo

20.01.2020

12:54

SKANDAL! GORAN VIŠNJIĆ POSLE GOTOVINE IGRA NIKOLU TESLU! Hrvat glumi našeg slavnog naučnika, a evo šta je poručio! (VIDEO)

Društvo

SKANDAL! GORAN VIŠNJIĆ POSLE GOTOVINE IGRA NIKOLU TESLU! Hrvat glumi našeg slavnog naučnika, a evo šta je poručio! (VIDEO)

Podeli vest

Hrvatski glumac Goran Višnjić igra srpskog naučnika Nikolu Teslu!

Posle filma i serije "General" koji su izazvali veoma burne reakcije, a u kojima Višnjić igra Gotovinu, snimio je seriju u kojoj igra Teslu!

Reč je o hit britanskoj seriji "Doctor Who", a Višnjić je ranije rekao da će igrati u seriji ali nije otkrio koga.

"Uvek sam bio veliki fan te serije, pa kad je stigla ponuda da glumim jednog od meni najomiljenijih istorijskih likova, bio sam presrećan", rekao je on hrvatskim medijima.

U epizodi emitovanoj u nedelju uveče, glavna junakinja i njena posada sreću Teslu koji prati neobičnu pojavu u energetskom polju. Ispostavlja se da je Tesla na meti vanzemaljskih zlikovaca kojima je potrebna njegova pomoć da bi popravili svoj brod.

Pogledajte!

Višnjić je ranije ulogu u filmu "General", u kojem veliča život i dela Ante Gotovine, nazvao "najvažnijom ulogom svog života".

"Ovo je najvažnija uloga u mojoj karijeri. Igrao sam i Hamleta osam godina u pozorištu, ali je 'General' definitivno najizazovniji i najozbiljniji. Nosi najviše glumačkih, i odgovornosti prema liku i delu tog čoveka. Da je snimljen u Holivudu, dobio bi Oskara," rekao je on.

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ime

pre 4 godine

Hahaha! Mi ga svojatamo? Svojatate ga i vi! Čovjek je bio SVJETSKI znanstvenik,a da smo ikad kojem tukiju valjali (da braćo Srbi,i mi Hrvati i vi) ostao bi na Balkanu i ovdavde bi svoje izume plasirao!

Mnogo ljudi sam znao sa prezim

pre 4 godine

.….vi su - srbi! Da je Tesla ostao da zivi u hrvatskoj, bio bi ubijen!

zoki

pre 4 godine

Jeli to film o HRVATU Nikoli Tesli ??? Pa hoce da kazu da je ime - Nikola - cisto Hrvatsko ime (kad bi se zezali - hahaha) Jadni nepismeni hrvati

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija