• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.01.2020

10:13

NESTAO MLADIĆ IZ KRAGUJEVCA! Ostavio jezivu oproštajnu na Fejsbuku i od taga mu se gubi svaki trag!

Društvo

NESTAO MLADIĆ IZ KRAGUJEVCA! Ostavio jezivu oproštajnu na Fejsbuku i od taga mu se gubi svaki trag!

Podeli vest

Dragan Ranković iz Kragujevca nestao je u utorak nakon što je objavio oproštajnu poruku na svom Fejsbuk profilu.

Poslednji put je viđen oko 15 časova u Gornjim Grbicama.

Objavljen je apel da svi koji imaju bilo kakvu informaciju se jave na broj telefona 061/1652559, ili najbližoj policijskoj stanici.

Na njegovom profilu navodno je objavljena poruka pre nego što je nestao.

Foto: Facebook

"Dragi moji prijatelji, žao mi je što se opraštamo na ovaj način. Želeo bih da se zahvalim svom "velikom prijatelju" što me je doveo dotle da ja moram na ovakav način da rešim probleme koji su nastali zbog njega. Poz veliki od Batketa", piše na Fejsbuku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija