• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

30.01.2020

10:27 >> 10:28

SRBIJA MOŽE DA NAPRAVI VAKCINU PROTIV KORONAVIRUSA! Lončar: Imamo stručnjake koji su u stanju da obave taj posao! (VIDEO)

Društvo

SRBIJA MOŽE DA NAPRAVI VAKCINU PROTIV KORONAVIRUSA! Lončar: Imamo stručnjake koji su u stanju da obave taj posao! (VIDEO)

Podeli vest

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da Srbija ima stručnjake koji mogu da naprave vakcinu protiv koronavirusa

 

Ministar Lončar je na osnovu statističkih podataka zaključio da nema mesta panici i rekao da je pored toga ministarstvo preduzelo sve potrebne mere protiv širenja koronavirusa na Srbiju, ali i naglasio da se ona ipak ne može potpuno izlovati od sveta.

- Ovu stvar ozbiljno nadziremo da nam ne izmakne kontroli - rekao je Lončar gostujući na TV Pink.

- Mi smo organizovali najstručnije ljude. Potrebno je neko vreme da se vakcina napravi. Mi čekamo danas da vidimo šta je sve potrebno da se uradi otići ćemo kod predsednika da vidimo šta može da se uradi - dodao je ministar Lončar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Alo,bato,uvoznički lobi će to blokirati? ... Da narod podsetim ... Uvoznički lobi je stopirao proizvodnju naših autobusa u IKARBUSU?Stopirali su proizvodnju BEO VOZA u GOŠI!Stopirali su proizvodnju lokomotiva za manevru u Nišu! Uvoze tramvaje koje Srbija može da gradi! Jeftino otkupe naše žito pa ga ,,izvezu'' i to isto žito uvezu i skuplje prodaju?A žito nije ni videlo granicu.

KOLE

pre 4 godine

Pa šta čekaš, neka rade , a ne da gojite prasiće u pet do dvanaest!?

djuro

pre 4 godine

Naravno da moze, samo za ove "obicne" i bezazlenije stvari "ne moze"!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija