• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

30.01.2020

16:25

REBIĆ U NIŠU: Nove prostorije za policiju u opštini Palilula

Društvo

REBIĆ U NIŠU: Nove prostorije za policiju u opštini Palilula

Podeli vest

Policija je dobila nove prostorije u niškoj opštini Palilula, a direktor je policije Vladimir Rebić poručio prilikom otvaranja tih novih prostorija u policijskoj ispostavi "Crveni krst" da je Ministarstvo unutrašnjih poslova još jednom pokazalo da vodi brigu o policijskim službenicima koji će raditi u značajno boljim uslovima

 

- Otvaranjem novih policijskih prostorija na području Gradske opštine Palilula, Ministarstvo unutrašnjih poslova još jednom pokazuje svoju posvećenost u implementaciji projekta ''Policija u lokalnoj zajednici''. Postojeća Policijska ispostava ''Crveni krst'' dosad je radila na značajnoj udaljenosti od građana Palilule - rekao je Rebić.

On je dodao da građani Palilule treba da budu zadovoljni, jer će sada otvaranjem ovih policijskih prostorija u Ulici Koste Abraševića broj 1, policija biti bliža.

- Ovim aktom pokazujemo i da vodimo brigu o policijskim službenicima, jer će oni raditi u značajno boljim uslovima nego ranije, obavljajući svoj težak i odgovoran posao, ali u komfornijim uslovima i značajno efikasnije nego u prethodnom periodu - poručio je direktor policije.

Foto: MUP Srbije

U novim prostorijama na Paliluli za sada će raditi policijski službenici opšte nadležnosti, operativna grupa i dežurna služba.

Rebić je zahvalio lokalnoj samoupravi, koja je omogućila da se dobije na korišćenje prostor Mesne zajednice "Duka Dinić", kao i direktoru i svim zaposlenima u Javnim komunalnim preduzećima Medijana, Vodovod i Parking servis, koji su, kako je rekao, doprineli adaptaciji ovog objekta koji je sad postao jedna moderna policijska ustanova.

Foto: MUP Srbije

Takođe, Rebić je posebno zahvalio i svim policijskim službenicima koji su učestvovali u radovima na obnavljanju prostorija ove zgrade.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija