• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.02.2020

08:13

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ BRUTALNO ODGOVORIO JUNAJTED GRUPI: Ako uvek izigravaš žrtvu, brzo postaneš žrtva sopstvene realnosti!

Društvo

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ BRUTALNO ODGOVORIO JUNAJTED GRUPI: Ako uvek izigravaš žrtvu, brzo postaneš žrtva sopstvene realnosti!

Podeli vest

Željko Joksimović oštro je reagovao na navode Junajted grupe (UM), koja ga je optužila da od Telekoma uzima novac za svoju televiziju u pripremi

- Ako uvek izigravaš žrtvu, brzo postaneš žrtva sopstvene realnosti - poručio je Joksimović Junajted mediji i dodao da je ova poslovica najkraći i najprikladniji odgovor na saopštenje Junajted medije, u kojem se, "bez ikakvog razloga, osim da UM izigrava žrtvu, pominju i televizije koje sam pokrenuo".

Junajted grupa saopštila je juče da prekida sve pregovore s Telekomom Srbija i navela da državna kompanija "daje velike pare pojedinim kanalima", medu kojima je, kako tvrde, i televizija Željka Joksimovića i Manje Grčić.

JUNAJTED MEDIJA HITNO DA ODGOVORI NA PONUDU TELEKOMA! Predsednik UNS Vladimir Radomirović: Potrebno je da postoji i televizija kao što je N1!

"Nikakve veze ovi televizijski kanali nemaju sa sporom Telekoma i Junajted medije (osim ako UM ne želi da ih vidi u svom portfoliju, zbog čega su mogli i na drugi način da mi se obrate), nikakve veze nemaju s “parama svih građana Srbije”, niti bilo kakve veze imaju s vlašću, osim ako gospoda iz UM, izigravajuci žrtve, nisu sebe ubedile da su zabava, dečija televizija i zdravstveni TV kanal (a tri kanala će se time baviti), u direktnoj službi Aleksandra Vučića", naveo je Joksimović, preneo je Kurir.

On je dodao da bi voleo da vidi recept za to, a narocito rezultat "takve mućkalice, pošto bi ona značila, valjda, da je svako, ko na mom muzickom kanalu nešto otpeva, automatski saradnik vlasti, dok su oni koji pevaju na Grandu, svi od reda, recimo, saradnici opozicije".

EVO DOKAZA! RASKRINKANA STRAŠNA LAŽ "JUNAJTED MEDIJE" TV N1 JE ZABRANIO SAM SEBE!

Nazvao je to klasičnom zamenom teza i nakaradnom logikom koja je, kako kaže, proistekla iz nečije potrebe da opravda sopstvene poteze i da se predstavi kao žrtva, ali u čemu nema namere da se poštuju činjenice, ali n elementaena pristojnost.

Joksimović kaže da činjenice lako proverljive, te da one govore da je on televizijske kanale uredno registrovao u Srbiji, gde plaća i porez, te da je njihovu prozivodnju otpočeo tako što je podigao kredit, o čemu su takoše dostupni svi papiri.

Podseća da je Telekom Srbija akcionarsko društvo, te da, kao i UM, zarađuje od prodaje svojih usluga, pa u skladu s tim "troši pare svih građana Srbije, u istoj meri kao i UM, kada, na primer, uloži u Olju Bećković, Ivana Ivanovića, Kesića..."

Objašnjava i da je Manja Grčić direktorka i suvlasnik televizija, te podseća da je ona kao direktorka Antena grupe (TV Prva, O2) kupovala od UM sadržaje, potpisivala ugovor sa Grandom.

- I još pitate, koliko se plaćaju TV kanali koji su po ukusu vlasti (Pink, Kopernikus)..?! Kako i UM ima te iste kanale u ponudi, proizilazi da vlast i UM imaju identičan ukus - primetio je Joksimović te zaključio da je UM postala žrtva sopstvene realnosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alfa

pre 4 godine

Izvinjavam se Informeru,ali ko je taj Joksimović?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija