• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.02.2020

14:29 >> 15:35

OVO MI JE NAJDRAŽA USPOMENA IZ VOJSKE! VUČIĆ IZNENADIO VOJNIKE, PA SA NJIMA POJEO VOJNIČKI PASULJ! Pogledajte kako je to izgledalo! (FOTO)

Društvo

OVO MI JE NAJDRAŽA USPOMENA IZ VOJSKE! VUČIĆ IZNENADIO VOJNIKE, PA SA NJIMA POJEO VOJNIČKI PASULJ! Pogledajte kako je to izgledalo! (FOTO)

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić nenajavljeno je posetio pripadnike 5. bataljona Vojne policije u kasarni "Topčider"

Predsednik Vučić rekao je da su voljnici zadovoljni životom u kasarni.

- Čestitam ministru i generlanima što smo sada napredovali za 13 mesta, sa 76. mesta. Zadovoljan sam što smo za kratko vreme, posle pet godina, nakon teških reformi, ovde. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nedeljni ručak sa pripadnicima vojske Srbije.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана 9. Феб 2020. у 4:31 PST

 

Vučić je rekao da misli da su generali, pukovnici zadovljni, ali vojnici nisu.

- Moramo da vidimo kako da uvećamo te zarade. Za vojnike morali jednokratno da povećamo - rekao je Vučić i dodao da je stanje mnogo bolje nego što je bilo.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kao najdraža uspomena iz vojske ostao je miris i ukus vojničkog pasulja.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана 9. Феб 2020. у 5:16 PST

 

- Kako je Vučić rekao radiće se ubuduće na boljoj balističkoj zaštiti,  ključna je stvar povećanje plata. Plate vojnika su male, te plate su 40-45 hiljada. Morali bismo jednokratno da povećamo za vojnike i niže podoficire i vodnike, kako bismo imali veliki broj vojnika. Nije nam problem jug Srbije, jer oni vole vojsku u hoće da idu - rekao je Vučić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala na ručku!

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана 9. Феб 2020. у 4:51 PST

 

On je istakao da se mora ubrzati i izgradnja stanova.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stevan

pre 4 godine

Ovo je gest koji nedvosmisleno ukazuje na poštovanje od strane vrhovnog komandanta oružanih snaga prema prpadnicima vojske. Svaka čast gospodine predsedniče, ŽIVELA SRBIJA.

ZAPAMTITE MOJE REČI, OVO SE NEĆE MENJATI NAREDNIH 10 GODINA! Predsednik Vučić o smanjenju cenzusa: NI OD KOGA NEĆU DA TRAŽIM DA GLASA NI ZA ŠAPIĆA, ŠEŠELJA, ČEDU ILI GOCU ČOMIĆ! (VIDEO)
Politika

ZAPAMTITE MOJE REČI, OVO SE NEĆE MENJATI NAREDNIH 10 GODINA! Predsednik Vučić o smanjenju cenzusa: NI OD KOGA NEĆU DA TRAŽIM DA GLASA NI ZA ŠAPIĆA, ŠEŠELJA, ČEDU ILI GOCU ČOMIĆ! (VIDEO)

Predsednik Aleksandar Vučić nenajavljeno je posetio pripadnike 5. bataljona Vojne policije u kasarni "Topčider". Tom prilikom komentarisao je izmene izbornih zakona, spuštanje praga cenzusa i odredbu koja propisuje da žene čine 40 odsto na svakoj izbornoj listi

09.02.2020

13:55 >> 14:19

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija