• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.02.2020

12:34 >> 15:17

NAJNOVIJE VESTI! Policija se oglasila o slučaju nestale Marije (14) iz Prokuplja, EVO ŠTA JE ISTINA

Društvo

NAJNOVIJE VESTI! Policija se oglasila o slučaju nestale Marije (14) iz Prokuplja, EVO ŠTA JE ISTINA

Podeli vest

MUP danas u najnovijem saopštenju navodi da devojčica Marija Jovanović (14) iz Leskovca, koja je nestala pre dva dana u selu Bublica kod Prokuplja, ipak nije pronađena i da se za njom i dalje traga.

Ranije se pojavila informacija da je devojčica nađena, ali su te informacije demantovane.

Njen nestanak prijavila je majka 8. februara, koja je rekla da joj ovo nije prvi put da ide od kuće, kao i da je iskočila kroz prozor i pobegla, kao i da je nakon nekog vremena isključila telefon.

 -Ja svoju ćerku nisam videla otkad je nestala 9. februara. Pretpostavljam da je sa svojim dečkom, Martinom koji ima 16 godina i on je iz sela Donja Mačina - kaže Marijina majka, Nataša Paunović.

Kako dalje tvrdi, majka devojčice, policija sada traga za njih dvoje, jer se i Martinu izgubio svaki trag.

- Sinoć sam išla pešaka od Bublice do Donje Mačine, kod njegovih roditelja, jer sumnja da oni kriju devojčicu. Međutim, oni su me napali i oterali. Očajna sam, jer ne znam ništa o svom detetu - rekla je devojčicina majka, prenose Novosti.

Nataša navodi da njena ćerka nije ponela novac sa sobom, i da nema šta da jede, kao i da smatra da ih neko hrani ili da kradu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija