• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.02.2020

15:39

METEOROLOG NEDELJKO TODOROVIĆ OTKRIVA! Do četvrtka 20 stepeni, a onda početkom marta opet SNEG!

Društvo

METEOROLOG NEDELJKO TODOROVIĆ OTKRIVA! Do četvrtka 20 stepeni, a onda početkom marta opet SNEG!

Podeli vest

Meteorolog RHMZ Nedeljko Todorović otkriva da je vežbanje najbolje protiv zime, ali i kada nas može očekivati novi hladni talas!

"Beograđane je juče iznenadio sneg, kada je za 10 sati pala temperatura, međutim, reč je o karakterstikama našeg vrmena u kome su stalne promene. Preko dana je najveća temperatura u Beogradu iznosila 20,7 a tokom noći je padao sneg", navodi Nedeljko koga su novinari zatekli kako vežba u parku.

Što se tiče narednog perioda, očekuje nas ponovo veoma toplo vreme za ovo doba godine, ali se ne isključuje mogućnost novog snega u martu. Prve prilike za to su već početkom meseca.

Foto: Printscreen Pink

"Narednih dana još toplije, od subote do četvrtka natprosečno toplo sa temeperaturama iznad 15, ponegde čak i 18 stepeni, uz povremenu kišu. Prvo naredno zahlađenje sa mogućim snegom nas očekuje 5. ili 6. marta", otkriva Todorović.

Meteorolog RHMZ je dodao da što se tiče marta, pred nama je toplije vreme, ali sa mogućim kratkim epizodama snega u trajanju od dan-dva ovakvog vremena, "koliko da zabeli", zaključuje Todorović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gandalf

pre 4 godine

bolje promenite zanimanje gospodine Todoroviću...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija