• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

08.03.2020

15:22

NEMA POTREBE ZA OTKAZIVANJEM JAVNIH DOGAĐAJA ZBOG KORONAVIRUSA! Brnabić: Pratimo preporuke stručnjaka, samo bez panike!

Društvo

NEMA POTREBE ZA OTKAZIVANJEM JAVNIH DOGAĐAJA ZBOG KORONAVIRUSA! Brnabić: Pratimo preporuke stručnjaka, samo bez panike!

Podeli vest

U ovom trenutku nema potrebe za otkazivanjem velikih javnih dogadajaj zbog koronavirusa, kaže predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i navodi da ona o tome ne odlučuje

- Ja ne odlučujem o tome. Ja kao predsednica vlade pratim prepruke stručnih organa, resornog ministarstva, stručnih službi. U ovom trenutku nema potrebe za otkazivanje takvih događaja, ako bude potrebe mi ćemo zaista odgovoriti na to odmah - rekla je Brnabić.

Ona je nakon otvaranja Salona nobelovki naglasila da će se državni organi odgovorno ponašati u vezi sa korona virusom i da nema mesta za paniku.

- Stručne službe rade svaki dan, ako bude bilo potrebe reagovaćemo - rekla je Brnabić odgovarajući na novinarsko pitanje da li treba otkazati velike javne događaje u Srbiji zbog koronavirusa.

Šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici rekao je da se koordinacija u Evropi o trenutnom pitanju korona virusa odvija snažno.

- Evropska komisija je već uputila novac u brojne fondove za hitne situacije. U toku je koordinacija među državama članicama da preduzmu aktivnosti blisko sarađujući sa drugima - kaže Fabrici koji je sa predsednicom Vlade Srbije prisustvovao otvaranju Salona nobelovki.

Sve o koronavirusu pročitajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pavle

pre 4 godine

Pa dobro ljudi jel ova nasa Premijerka pala sa Marsa! NE TREBA OTKAZIVATI SKUPOVE, KONCERTE.... Pa gde ona zivi? Cita li novine ili cita vesti sa kupusnog lista? ***Valda ce te objaviti komentar.***

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija