• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti.rs

11.03.2020

21:58

"KO BI OVO NASLUTIO, BRINEM ZA ĆERKU I ZARAŽENE"! Ispovest majke žene iz Švajcarske koja je DONELA VIRUS KORONE u Srbiju!

Društvo

"KO BI OVO NASLUTIO, BRINEM ZA ĆERKU I ZARAŽENE"! Ispovest majke žene iz Švajcarske koja je DONELA VIRUS KORONE u Srbiju!

Podeli vest

Od Nišlijke iz Lugana inficiralo se još najmanje osmoro ljudi : Pratimo koliko možemo i stanje njenih drugarica iz Beograda

- Bili smo presrećni što smo sa ćerkom proveli deset dana i nismo ni slutili da će se sve ovako iskomplikovati. Brinemo za nju, ali i za sve koji su zaraženi. Ovako, ekskluzivno za "Novosti", priča majka tridesetdvogodišnje Nišlijke za koju je utvrđeno da ja zaražena virusom korona, kada se iz rodnog Niša vratila u Lugano, gde živi sa suprugom.

Upravo od nje virus je stigao do najmanje osmoro zaraženih. Od sedam obolelih, koji su ozvaničeni u sredu ujutru, čak pet je bilo u kontaktu sa ženom iz Švajcarske. Zaključno sa podacima objavljenim u sredu u u 20 sati, u Srbiji je zaraženo 18 osoba. Tokom dana testirana je 21 osoba.

MINISTARSTVO ZDRAVLJA SAOPŠTILO NOVE REZULTATE TESTIRANJA! U Srbiji 18 osoba obolelo od koronavirusa

Pričajući o svojoj kćerki, Nišlijka navodi da ona ima blaže simptome.

- Pratimo koliko možemo i stanje njenih drugarica iz Beograda sa kojima se ovde videla na jedan dan i kod kojih je takođe potvrđena zaraza. Mene i supruga nisu testirali, ali smo od petka u kućnom karantinu, jer se pretpostavlja da smo i mi zaraženi - priča majka, koja radi kao nemedicinski radnik na jednoj niškoj klinici.

Ona se sama prijavila čim joj je kćerka javila da je pozitivna na virus korona. Pomalo kašlje, ali nema temperaturu. Nada se da će se sve dobro završiti. Priča nam da je ćerka ekonomista i da ima švajcarsko državljanstvo. U Nišu je provela desetak dana.

HRVATSKA OD SRBIJE BUKVALNO PREPISALA MERE PROTIV KORONAVIRUSA! Hejteri, hoćete sada da se sprdate sa Hrvatima?!

- S prijateljicama je provela jedan dan. One su prespavale u hostelu u blizini Pravnog fakulteta i vratile se za Beograd, a kćerka u Lugano - kaže naša sagovornica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Brankica

pre 4 godine

I treba da brinete, kad danima slušate samo o tome mogli ste ćerku da sprečite da putuje sada u ovoj situaciji zar ne? Natalitet nam je ionako baš na "zavidnom" nivou, samo nam je ovo još trebalo, sve bolje od boljeg. Šta da rade oni koji moraju na posao, kome da ostave decu ako im roditelji ne žive ovde ili su preminuli (jer je i u vrtićima situacija alarmantna)?

milica

pre 4 godine

A zamislite,nisu vas migranti zarazili,nego bas neko nas. Kako je to strasno sada za one koji su se nadali da će jadni migranti koji beze od ratova i gladi, doneti virus,pa cete onda moci da ih i za to okrivite.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija