• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

18.03.2020

14:03

VEČERAS U 20 SATI IZAĐITE NA BALKON I JEDNOSTAVNIM GESTOM dajte podršku našim medicinarima: Apel na društvenim mrežama

Društvo

VEČERAS U 20 SATI IZAĐITE NA BALKON I JEDNOSTAVNIM GESTOM dajte podršku našim medicinarima: Apel na društvenim mrežama

Podeli vest

Društvenim mrežama kruži poziv sim građanima koji se nađu na svojim terasama, balkonima i prozorima da večeras u 20 sati zatapšu u znak podrške našim medicinarima.

"Svake večeri u 20 sati. Podelite ovo sa svojim prijateljima! Večeras će ih možda biti malo, ali svake večeri će biti sve više ljudi. Pokažimo podršku za one koji izlaze u prve redove za nas. Malo solidarnosti i podrška puno znači!", navedeno je u objavi koja kruži mrežama .

Foto: facebook

 

Slične inicijative pojavile su se i u drugim zemljama kao što su Italija, Španija, Hrvatska... 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mare

pre 4 godine

Svaka čast svim zdravstvenim radnicima, koji naše živote stavljaju ispred svojih. E to su istinski heroji našeg doba. Aplauzom im najmanje možemo uzvratiti.

Realan

pre 4 godine

Ali svako je ucio skolu i svako radi ono sto moze.Svaka njima cast, ali svaka i meni cast sto radim i proizvodim za moju i njihove plate.

Ivo

pre 4 godine

Ne proizvodis ti za njihove plate, vec oni te plate sami zaradjuju.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija