• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: M. Dakić

Autor: tvin.rs

19.03.2020

13:54

Mi smo nanajteži način shvatili koliko život vredi! Emotivna poruka Milene Ivanović u jeku koronavirusa

Društvo

Mi smo nanajteži način shvatili koliko život vredi! Emotivna poruka Milene Ivanović u jeku koronavirusa

Podeli vest

Mi smo na najteži mogući način naučili koliko život zapravo vredi

Milena Ivanović, udovica lidera SDP Olivera Ivanovića, snimila je emotivnu video poruku sa svojim sinom Bogdanom u kom moli sve naše sugrađane budu odgovorni u vreme epidemije koronavirusa i pridržavaju se mera Vlade Srbije.

- Mi smo na najteži mogući način naučili koliko život zapravo vredi. Na neke stvari ne možete da utičete, ali na neke i možete. To što sada od vas zavisi, shvatite kao svoj blagoslov. Čuvajte sebe i svoje voljene - poručila je Milena, a Bogi je dodao i svoj apel:
- Ostanite kod kuće!


U porodičnom videu iz njihovog doma, društvo im pravi i maca Ružica.

M. DAKIĆ

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija