• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

20.03.2020

13:31

Telekom Srbija i Supernova neće isključivati korisnike starije od 65 godina

Društvo

Telekom Srbija i Supernova neće isključivati korisnike starije od 65 godina

Podeli vest

Tokom trajanja vanrednog stanja kompanije Telekom Srbija i Supernova zbog neplaćenih računa neće isključivati usluge korisnicima starijim od 65 godina.

Takođe, ovoj grupi korisnika neće biti obračunate kamate za sve račune koji su im pristigli u vreme trajanja vanrednog stanja.

Foto: Promo/Telekom

Želimo još jednom da pozovemo naše najstarije sugrađane da tokom trajanja epidemije izazvane korona virusom ne izlaze iz svojih domova, a sve ostale da učine sve što je u njihovoj moći da svojim bakama i dekama učine vreme provedeno u kući što prijatnijim.

Foto: Promo/Telekom

Juče je veliki broj zvaničnika, javnih ličnosti i influensera delio na društvenim mrežama slike „Pomozimo im da ostanu kod kuće“ kao apel da podržimo naše roditelje, bake i deke tokom njihove izolacije.

Foto: Promo/Telekom

Kampanju su pokrenuli Telekom Srbija, Supernova i agencija Red Communication, a objavljivanjem na svojim profilima podršku su do sada pružili premijerka Ana Brnabić, glumci Miloš Biković, Milan Marić, Miloš Timotijević, pevač Nikola Rokvić, Nataša Bekvalac, Ana Stanić, Fudbalski klub „Crvena Zvezda“ i mnogi drugi.

Foto: Promo/Telekom

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija