• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.03.2020

18:13

(FOTO/VIDEO) EVO, JA SAM ZA SVE KRIVA, SAMO DA NEMAMO 100 MRTVIH DNEVNO! Ana Brnabić nikad oštrija!

Društvo

(FOTO/VIDEO) EVO, JA SAM ZA SVE KRIVA, SAMO DA NEMAMO 100 MRTVIH DNEVNO! Ana Brnabić nikad oštrija!

Podeli vest

U Kliničkom centru Vojvodine premiinuo je muškarac iz Kikinde

- Danas je baš težak dan za nas. Biće još težih dana od ovog, ali na žalost moram da saopštim da je danas registrovan prvi smrtni slučaj koronavirusa u Srbiji. Muškarac star 59 godina preminuo je u Kliničkom centru Vojvodine - saopštila je predsednica Vlade.

Premijerka je izrazila saučešće porodici preminulog muškarca.

- Učinićemo sve što možemo da imamo što manje žrtava... U tim merama bićemo restriktivni koliko moramo da bismo sačuvali svaki život - rekla je Brnabić.

Kako navodi, preminuli čovek nije bolovao samo od koronavirusa i dodaje da ovaj slučaj treba da bude opomena svim ljudima da se pridržavaju mera.

Foto: printscreen

- Treba da poštujemo mere samoizolacije - ponovila je Brnabić.

- Od sutra od 20 časova suspendujemo Javni prevoz, od nedelje zatvaramo restorane, kafiće, tržne centre

Brnabić kaže da je u ovom trenutku opasnost suviše velika.

- Dozvolićemo dostavu hrane... Sutra između 19 i 20 časova, zahvaljujući angažmanu predsednika Vučića, očekujemo isporuku iz Kine - naglasila je.

- Ja kažem da moramo da poštujemo mere da ne bi bilo gore stanje, ako treba evo ja sam kriva, samo da ne bude 100 mertvih dnevno. Moramo da shvatimo da sve od nas zavisi. Moramo da se pridržavamo mera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran 62

pre 4 godine

Ja mislio da je Marko Pantelic zarazen koronom i da je u izolaciji. Izgleda da nije.

Krma

pre 4 godine

ZAŠTO NEMA AVIONSKO DEZIFEKCIJU (KLOROM) SVAKI GRAD' AZA KOMARCE SE KORISTE POLJO AVIONE

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija