• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

21.03.2020

17:55

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 3: Doručak je najvažniji obrok! Ovaj ko preživi smršaće

Društvo

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 3: Doručak je najvažniji obrok! Ovaj ko preživi smršaće

Podeli vest

Posle ukusnog recepta za ručak i večeru punog vitamina od koga ste sigurno bili siti satima, danas ću vam predstaviti doručak. Ovaj najvažniji obrok koji je najteži deo “Crni dijete“ je ujedno i najbitniji ako želite da brzo i efektno izgubite suvišne kilograme a da pritom imate energiju za rad i funkcionisanje i jak imunitet za borbu sa korona virusom

Osnovu doručka čini tečnost pa će vam tako trebati tri krigle od pola litra, a oni koji nisu preterani ljubitelji piva i nemaju ovakve čaše mogu da koriste bilo koje u koje staje 0,5l vode. U prvu kriglu treba sipati pola litra tople vode, u drugoj napraviti limunadu od jednog limuna bez šećera, a u trećoj zamutite jednu kafenu kašičicu đumbira (koji imate da kupite u svakoj zdravoj hrani takođe sa toplom vodom).

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 2: Spremanje magičnog jela! Kad od "vola u kupusu", ostane samo kupus

Sve tri krigle morate da popijete iako to nije nimalo lako a ni prijatno. Topla voda je sama po sebi jako bljutava, limunada je kisela a đumpir je ljut i jako neprijatnog ukusa. Međutim ubedite sebe da morate, stisnite m.d. i popijte ovo. Moj savet vam je da redom pijete po gutljaj od svega i razmišljate o nečemu lepom i ukusnom, naprimer o kineskoj hrani, s obzirom da dominiraju ljut i kiseo ukus.

Nakon što sve popijete pojedite pola grejpfruta i kada to završite možete da skuvate kafu, domaću ili instant u zavisnosti kako volite, samo je bitno da nikako ne stavljate šećer niti bilo koju vrstu mleka.

Foto: Informer


Pošto će Vas svakako zanimati zbog čega sebe i vas stavljam na ove junačke muke, rećiću vam da baš ovaj koktel tople vode, limunade i đumbira u kombinaciji sa svežim grejpfrutom maksimalno ubrzava metabolizam  i podstiče munjevito topljenje masnih naslaga.  Uz to je izuzetno zdrav i pun vitamina C koji Vam jača metabolizam što je od krucijalne važnosti za našu dijetu pogotovo kad je držite u ova teška vremena.

I na kraju, kao što sam i obećao, posle ovakvog doručka sigurno do užine nećete biti gladni. Neće Vam biti do života a kamoli do hrane. Kažu da što se mora nije teško. Lažu vas, teško je ali se ipak mora. Samo tako možemo da pobedimo nataložene masti i budemo fit za leto. Budite jaki i odlučni i verujte mi  da će vam se svaka grimasa tokom ovih doručaka kroz nekoliko meseci višestruko isplatiti.
 

BONUS VIDEO:

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 1: Šok na vagi! Teži sam 5 kila od Šekila O'Nila!

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 2: Spremanje magičnog jela! Kad od "vola u kupusu", ostane samo kupus




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija