• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.03.2020

14:22

(EKSKLUZIVNI FOTO) SRPSKI ERBAS SLETEO U MOSKVU! Vlada Srbije spasava naše građane - POČELO UKRCAVANJE PUTNIKA!

Društvo

(EKSKLUZIVNI FOTO) SRPSKI ERBAS SLETEO U MOSKVU! Vlada Srbije spasava naše građane - POČELO UKRCAVANJE PUTNIKA!

Podeli vest

Avion Er Srbije koji je jutros Vlada Srbije poslala u Rusiju kako bi evakuisala naše građane koji su zbog koronavirusa ostali zarobljeni na aerodrmima širom sveta sleteo je u Moskvu

 

Kako saznajemo u toku je ukrcavanje naših putnika, a avion bi uskoro trebalo da poleti ka Beogradu.

podsetimo, Vlada Republike Srbije organizovala je prevoz za srpske državljane koji ne mogu da izađu iz Moskve zbog vanrednog stanja izazvanog pandemijom virusa covid-19. 

Foto: informer.rs

Ideja je da avion u Moskvi prihvati i 28 srpskih državljana koji su bili na Kubi i koji su uspeli da stignu  do Moskve.

Avion je poleteo u 11 časova, a avion bi trebao da sleti u Beograd u toku popodnevnih sati-.

Podsetimo, jutros u 8.20 časova, avion "Er Srbije" poleteo je po naše građane koji su na aerodrimu u Kataru, a pokušaće da preveze i one koji su od Balija uspeli da stignu do Dohe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nenad

pre 4 godine

RAZUMEM POVRATNIKE Devedesetih godina našao sam se u tuđoj zemlji.Probao sam da prođem bez pasoša na blef,Nije uspelo.Policajac je zaustavio prvi auto i rekao da me vozi natrag.Natrag u noć i hladnoću.Moj nesuđeni vozač bio je iz Paraćina.Bavio se nekim biznisom.Posle 100 metara rekao sam mu da stane.Sišao sam i krenuo ka drugom prelazu.Sačekao da policija i carinici uđu u jedan autobus a onda...Prvo laganim korakom prošao rampu i sve brže i brže nasatvio ne okrećući se.Već sam na ničijoj zemlji. Gledao sam svetla na našoj carini koja nisu više bila to što jesu.Za mene su se stopila u jedno sunce.Moja zemlja me je čekala.Moja dobra,korumpirana,izmoždena i napaćena zemlja - ali MOJA.Ušao sam u moju najvoljeniju zemlju srećan što sam tu gde jesam. Autobus s mojim saputnicima još nije krenuo jer je vršena carinska kontrola.Neko je rekao - Evo ga.Ličio sam sebi na Batu Stojkovića koji izlazi iz reke u" Ko to tamo peva". - Ja nemam pasoš.Ukraden mi je. - Kako si prešao granicu? - glasilo je pitanje policajca. - Carinik je samo rekao da podignemo pasoše u autobusu - slagah.Brzo sam završio formalnosti.Vozač autobusa me je sačekao i krenusmo u svetlu,toplu i voljenu noć koja je prekrivala moju jedinu domovinu. Eto zato razumem povratnike koji su pohrlili u svoju domovinu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija