• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. B.

25.03.2020

12:22

3 GODINE ZATVORA NEPOŠTOVANJA SAMOIZOLACIJE! Meštanim Kladova se gorko pokajao što je prekršio samoizolaciju!

Društvo

3 GODINE ZATVORA NEPOŠTOVANJA SAMOIZOLACIJE! Meštanim Kladova se gorko pokajao što je prekršio samoizolaciju!

Podeli vest

Policija u Kladovu uhapsila je meštanina J. B. (64) jer se šetao po gradu, na pijaci, bio u banci, i to uprkos rešenju o samoizolaciji koje je dobio od inspektora prilikom ulaska u Srbiju na graničnom prelazu Horgoš

Negotinsko Osnovo javno tužilaštvo je protiv J.B. je podiglo optužni predlog u kome je predložena maksimalna kazna zatvora u trajanju od tri godine.

Borska policija uhapsila je N. R. (36) iz tog grada zbog sumnje da je počinio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije. I on, kako se sumnja, nije postupao po rešenju o kućnoj izolaciji nakon povratka iz inostranstva.

N. R. je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu gde mu je određen pritvor do 30 dana. 

Zbog istog krivičnog dela uhapšena su i dva Zaječarca, S. Đ. (42) i B. P. (55). Njih dvojica se sumnjiče das u prekršili mere samoizolacije i privedeni su Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija