• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: M. Dakić

Autor: Informer.rs

25.03.2020

15:08

JOŠ JEDAN AVION DONEO OPREMU IZ KINE! Četvrti kontingent pomoći sleteo na beogradski aerodrom!

Društvo

JOŠ JEDAN AVION DONEO OPREMU IZ KINE! Četvrti kontingent pomoći sleteo na beogradski aerodrom!

Podeli vest

Stigao i četvrti kontingent medicinske pomoći iz Kine za pomoć Srbiji u borbi protiv koronavirusa!

Avion Er Srbije upravo je sleteo na beogradski aerodom noseći iz Šangaja za našu zemlju neophodnu opremu u vidu zaštitnih maski, rukavica, testova, skafandera, respiratora...

Foto: informer.rs

Opremu je doneo najveći avion u flotili Er Srbije Erbas A 330 i ovo je treći put da on natovaren medicinskim materijalom leti na relaciji Beograd-Šangaj.

Foto: informer.rs

Po pomoć je leteo jedan erbas A 320.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 4 godine

Bravo za kineski narod, to su pravi, "čelični!" prijatelji. Hvala im mnogo. Nikad im to nećemo i nesmemo zaboraviti. Treba u Kalemegdanskom parku napraviti poseban i velelepan spomenik srpsko-kineskog prijateljsva.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija