• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.03.2020

09:24

OVAJ GRAD U SRBIJI JE NAJVEĆE ŽARIŠTE POSLE BEOGRADA! Prestigao i Niš po broju zaraženih koronavirusom!

Društvo

OVAJ GRAD U SRBIJI JE NAJVEĆE ŽARIŠTE POSLE BEOGRADA! Prestigao i Niš po broju zaraženih koronavirusom!

Podeli vest

Broj obolelih od korona virusa u Valjevu raste, od juče je zabeleženo osam novih slučajeva, pa je taj grad sada sa ukupno 46 zaraženih, najveće žarište epidemije u Srbiji posle Beograda.

Gradonačelnik Valjeva i šef Štaba za vanredne situacije Slobodan Gvozdenović za RTS je kazao da je grad nabavio 2.000 maski, od čega će jedan deo dobiti Dom zdravlja, kao i ustanove čiji je grad osnivač.

AKO NE BUDEMO POŠTOVALI MERE NI 3 MILIONA VOJNIKA NAM NEĆE BITI DOVOLJNO! Vulin o ulozi vojske Srbije u vanrednom stanju zbog koronavirusa (VIDEO)

Takođe, kako je naveo, u valjevsku kasarnu dopremljen je natrijum-hipohlorit za dezinfekciju, a angažovana je i privatna firma koja će raditi na dezinfekciji javnih površina odmah nakon što se sneg otopi.

U Beogradu su, prema podacima sa sajta Vlade Srbije, zaražene 173 osobe, u Valjevu 46, u Nišu 37, zatim sledi Ćuprija sa 25 i Novi Sad sa 15.

PIJACE DANAS RADE, SVE SU DEZINFIKOVANE i napravljen je novi raspored

U Kruševcu je potvrđena zaraza kod 11 osoba, u Čačku i Kragujevcu po 10, a u Vranju i Kikindi po šest.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čarapan

pre 4 godine

Problem su gastarbajteri ,evo kod nas se šetaju po selu ko oslobodioci.Došli iz inostranstva pa se ne javljaju za izolaciju a kad se samo setim ratnog stanja devedesetih nisu se javljali iz belog sveta da ih ne mobilišu da slučajno ne poginu za svoju zemlju .Eto to je Srbin to mi moramo da uništimo kod nas ako želimo da napredujemo to je ono najbitnije što treba iskoreniti pre svakog virusa.

Rajko

pre 4 godine

Bas si jadan i bedan. Sto te virus ne strefi u mozak i jezik pa da bude jedan zlobnik manje

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija