• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. DAKIĆ

27.03.2020

17:10

ONI SU PONOS SRBIJE! Sleteo avion sa srpskim državljanima iz Nemačke, MEĐU NJIMA JE 24 MEDICINSKA RADNIKA koji se vraćaju da pomognu našoj zemlji! (VIDEO/FOTO)

Društvo

ONI SU PONOS SRBIJE! Sleteo avion sa srpskim državljanima iz Nemačke, MEĐU NJIMA JE 24 MEDICINSKA RADNIKA koji se vraćaju da pomognu našoj zemlji! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Avion Er Srbije koji je Vlada poslala jutros po naše državljane u Nemačku sleteo je na Aerodrom Nikola Tesla. Avion je pokupio naše građane u Frankfurtu i Berlinu, a među 174 putnika nalaze se i 24 medicinska radnika! Oni su poslušali apel Srbije da se vrate u svoju zemlju kada je najteže i pomognu u borbi protiv koronavirusa

U dogovoru Vlade i kabineta predsednika Aleksandra Vučića sutra će biti poslata dva aviona po naše sunarodnike na Maltu. Prvi let je planiran u ranim jutarnjim satima, a drugi oko 17 sati.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija