• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.03.2020

12:37

POTVRĐENO! Kapetan Dragan stigao u Srbiju, OSEĆA SE DOBRO!

Društvo

POTVRĐENO! Kapetan Dragan stigao u Srbiju, OSEĆA SE DOBRO!

Podeli vest

Dragan Vasiljković poznatiji kao kapetan Dragan, koji je jutros izašao iz zatvora Lepoglava u Hrvatskoj gde je odlužio kaznu na koju je osuđen zbog navodnih ratnih zločina u Hrvatskoj, stigao je u Srbiju i oseća se dobro, rekao je Tanjugu njegov beogradski advokat, Dragan Palibrk

Palibrk je izrazio veliku zahvalnost nadležnim organima Republike Srbije što su preduzeli sve mere da dolazak njegovog klijenta protekne sigurno i bezbedno.

Vasiljković je odslužio punu kaznu od 13 i po godina zatvora na koju je osuđen, pošto mu je hrvatski sud dva puta odbio molbe za uslovni otpust.

KRAJ AGONIJE! KAPETAN DRAGAN PUŠTEN IZ ZATVORA!

Pre zatvora u Hrvatskoj godinama je bio u ekstradicionim pritvoru u Australiji, koja ga je potom izručila Hrvatskoj radi suđenja.

Hrvatska ga je osudila zbog navodinih ratnih zločina nad civilima i ratnim zarobljenicima u toj državi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojša Joveljić

pre 4 godine

Sad bi neko kod nas trebao snimiti film o njemu, poput onog kojeg su Hrvati snimili o svom junaku generalu Gotovini. Jedini je problem što bi gledaoci tog našeg filma po svoj prilici zijevali od dosade gledajući “silne bitke i akcije” u kojima je kapetan Dragan učestvovao.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija